petek, 15. avgust 2014

Oriflame nagrajuje: VOYAGER parfum zanjo in zanj!

Če na današnji praznični dan zaradi okoliščin nisi odpotoval/a in ga preživljaš v deževni Sloveniji, ti ga bo polepšala nagradna igra, saj z malo sreče lahko zadaneš novo Oriflame dišavo VOYAGER WOMAN, da bo merica dišeče sreče polna, pa bom skupaj z Oriflame Slovenija razveselila tudi enega bralca s toaletno vodo VOYAGER zanj.
VOYAGER je za vse nas, ki smo željni pustolovščin, smo svobodnega duha, odprti za vedno nove avanture. Si pustolovka? Potem bo tvoj duh svobodno zajadral z novo dinamično dišavo VOYAGER WOMAN, novostjo, ki se nahaja v aktualnem Oriflame katalogu št. 11, tvoja neukročena plat pa te bo peljala naproti novim dogodivščinam. 
Ta sočna, avanturistična in elegantna dišava spada v družino cvetlično-sadnih dišav, ustvaril pa jo je razvijalec dišav Fabrice Pellegrin. Avanturistični duh v dišavi se razkriva v različnih oblikah: erotičnost veje iz dišave zaradi kombinacije originalnih in eksotičnih not cveta feijoe, drugih cvetličnih akordov in prsketajoče zelene limone. Živahnost v sredini dišave je plod kakovostne mešanice enigmatičnih cvetlic in cveta pomarančevca ter vrtnice. Cvetlice poskrbijo za eleganco in ženstvenost dišave, ti akordi prav tako poskrbijo za izjemno obstojnost dišave. Ekskluzivnost in mehkobo, ki je prisotna na koncu dišave, je tu zaradi toplih in sladkih not medenega jantarja, ki se prepleta z redkimi in dragocenimi svežimi lesnimi akodi, ki se na koncu zaokrožijo z modernim mošusom.
Voyager toaletna voda zanj pa je vznemirljiva mešanica bergamotke in mandarine, ki prikliče toplino puščave. V dišavi je še kardamom, zeleni čaj in namibijska mira, ki so kot lahen vetrič na vaši koži. Njen divji duh se izraža skozi sandalovino, vetiver in jantar.
Zagotovo si že želiš preizkusiti eno od teh novih dišav, kajne? Bodi daleč od običajnega in mi piši na naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com do 20. avgusta 2014, tvoja edina naloga pa je, da odgovoriš na vprašanje: Katera je tvoja sanjska destinacija, kamor bi se najraje kar takoj odpravil/a na nepozabno avanturo? Veliko sreče pri žrebu ti želim in v nadaljevanju tedna več sonca!

1 komentar:

  1. Z moško dišavo VOYAGER se bo dišavil Nebojša Stevanović, Bled. Žensko dišavo VOYAGER bo lahko preizkusila Ruby Pugelj, Koper. Čestitke!

    OdgovoriIzbriši