torek, 26. avgust 2014

Nagradna igra: 2x Vichy Aqualia Thermal za dinamično vlaženje!

Kaj je sveža lepota? Sijoča polt, zmanjšane linije zaradi suhosti, svež videz in dolgotrajno navlažena koža so nekatere odlike idealne sveže lepote. Vlaženje je ključno za doseganje idealne kože in tudi osnovna potreba izsušene kože, toda negovalni izdelki, ki jih uporabljamo, pogosto ne nudijo dolgotrajnega in optimalnega vlaženja. Prav zato koža postane dehidrirana na različnih delih obraza. 
Vichy nadaljuje z revolucijo na področju idealne kože in predstavlja novo dimenzijo vlaženja – inovativno dinamično vlaženje za dolgotrajno svežino in lepoto v vsakem trenutku dneva. Prenovljena linija naprednih izdelkov Vichy Aqualia Thermal je to poletje predstavila inovaciji: Aqualia Thermal nego za dinamično vlaženje in Aqualia Thermal serum za vse tipe kože. Čez dan nekateri deli obraza izgubijo več vode kot drugi. Nova linija Aqualia Thermal z edinstveno tehnologijo dinamičnega vlaženja spodbuja enakomerno porazdelitev vode v celicah kože in zadrževanje vlage znotraj kože s trajnimi rezultati.
Koža vsebuje okoli 70 odstotkov vode, toda na določenih delih obraza se hitreje in bolj izsuši. To neravnovesje povzroči pojav linij zaradi izsušenosti, utrujen videz polti in izčrpan videz. Izdelki Aqualia Thermal za dinamično vlaženje vsebujejo senzorialne teksture, ki jih koža zelo dobro prenaša, in nudijo učinkovito transformacijo kože za svežo lepoto.
Linijo sestavljajo Aqualia Thermal krema za dinamično vlaženje (za izsušeno normalno do mešano in suho kožo), serum za vse tipe kože, roll-on proti podočnjakom in vrečicam pod očmi ter obnovitveni balzam za ustnice. Linija vsebuje tudi Aqualia dnevno in nočno SPA nego proti znakom utrujenosti, ki učinkujeta od prve uporabe dalje.
Po uporabi inovacije Aqualia Thermal se drobne linije izsušenosti zgladijo, polt je videti sveža, koža pa je dolgotrajno navlažena. Prvič je termalna voda Vichy združena s sestavinami, ki omogočajo enakomerno vlaženje na vseh delih obraza. Hialuronska kislina, aquabioryl in A-Karagenani so tri nove generacije vlažilnih sladkorjev, ki zadržujejo vodo v koži in tako omogočajo boljšo porazdelitev vlage. Krema Aqualia Thermal dinamično vlaženje je primerna za občutljivo kožo in je preizkušenapod dermatološkim nadzorom.
V sodelovanju z Vichyjem tokrat podarjam dve lahki dnevni kremi Aqualia Thermal za izsušeno kožo obraza, ta učinkovito poskrbi za dinamično vlaženje kože. Primerna je za starostno skupino med 20. in 60. letom, z izsušeno normalno do mešano kožo obraza. Ta prva Vichyjeva linija za dinamično vlaženje spodbuja kroženje vode na vseh predelih obraza. Za še bolj intenzivno vlaženje izdelek nanesi zjutraj in zvečer po uporabi Aqualia Thermal seruma. Želiš biti med dvemi prejemniki nagrade? Potem mi piši na naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com in hkrati odgovori na vprašanje: Kakšno funkcijo imajo hialuronska kislina, aquabioryl in A-Karagenani v novi negi Vichy Aqualia Thermal? Odgovor najdeš v članku. Časa za odgovor pa imaš do 31. avgusta 2014. Srečno!

1 komentar:

  1. Nagradi tokrat prejmeta Suzana Kopše in Špela Bedene (Špela mora nujno čim prej poslati še svoj naslov, kamor prejme nagrado!). Čestitke...

    OdgovoriIzbriši