sreda, 13. avgust 2014

Ko tvoji lasje potrebujejo nežno nego...

Današnji dan kar kliče po malce TLC - ljubeči in nežni negi. Ker je z dobro frizuro mogoče vse, ti predstavljam aktualno novost iz linije BC Oil MiracleRose Oil formulacijo za razvajanje las in lasišča, ki kombinira dve aromatični olji, pridobljeni iz izbrane in plemenite sorte vrtnic (divje in damaščanske vrtnice).
Ta linija pomaga lase prečistiti, pomiriti in jih navlažiti (enak učinek ima na lasišču), medtem ko jih ovije v dragoceno dišavo in omogoča pravo luksuzno doživetje. Izvrstno se obnese, če imaš preobremenjeno lasišče in lase. Izdelek las ne obteži, ampak jih ovije v svilen lesk in neverjetno zapeljiv vonj.
Lahko si občasno privoščiš tudi specialen BC Oil Miracle – Rose Oil negovalni ritual v partnerskih frizerskih salonih Schwarzkopf Professional in se prepustiš rokam strokovnjakov za čudovito sijoč izgled las. O izdelkih še tole: BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp oljni tretma (100 ml) je vsestranski izdelek na osnovi olja, ki pomiri ter razvaja lase in lasišče. BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp šampon (200 ml) pa poskrbi za globinsko nego ter nežnost lasne strukture.
Nežen, čistilni šampon z visoko koncentracijo olja za navlažitev in razvajanje las in lasišča ti bo zagotovil mehke, sijoče in navlažene lase ter lasišče. Če te zanima še več o teh izdelkih, ki so na voljo z letošnjim avgustom, jih lahko spremljaš tudi na Facebooku.

Ni komentarjev:

Objavite komentar