torek, 19. avgust 2014

Duh belega volka v novi kolekciji Terra Urbana Crystal za jesen/zimo

Terra Urbana Crystal je trajnostno naravnana znamka visoke mode, ki spoštuje naravo in deluje v harmoniji z njo, obenem pa združuje dobro počutje z vrhunsko estetiko.
Vsi izdelki te znamke so izdelani iz najplemenitejših naravnih tkanin, če se le da, so organsko pridobljene, obarvane so z rastlinskimi izvlečki ali z ekobarvami, da se doseže prevladujoča barvna zgodba. Uporaba umetnih gnojil, antibiotikov ali rastnih hormonov je pri tem dosledno prepovedana. Vsi materiali, ki so uporabljeni pri izdelkih te znamke, dihajo, so certificirani in biorazgradljivi.
Terra Urbana Crystal tudi podpira podjetja, ki prispevajo k rasti lokalnega gospodarstva in pravične trgovine (fair trade). Gumbi na oblačilih so, denimo, izdelani iz palmove skorje. Na oblačilih se uporabljajo tudi elementi swarovski. Vsa oblačila, od prvega reza do zadnjega šiva, so ponosno narejena v Sloveniji. Nova kolekcija z naslovom "Posvečeno duhu belega volka" za jesen/zimo 2014/15 je že na ogled na spletnem naslovu www.terraurbana.biz .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
UNDERSTANDING TERRA URBANA Crystal
* REDUCE EXPOSURE TO TOXIC CHEMICALS
* KEEP SKIN ALLERGIES AT BAY
* FAIR TRADE
* LASTS LONGER
* HEALTHIER
* ALL NATURAL , EVEN LINING AND BUTTONS
* HIGH -END FASHION DEDICATED TO ANIMAL LIVES
TERRA URBANA Crystal is a sustainable high-end fashion label that works in harmony with nature to promote well-being with esthetic look. Each product is made using the finest natural fabrics, organic where possible and dyed with botanical extracts or eco-friendly dyestuffs to achieve the desired predominant colour theme. Artificial fertilizer, antibiotics and growth hormones are strictly forbidden. Our materials are certified, they breath and are biodegradable. Terra Urbana Crystal supports businesses that build local economies and fair trade products. Our buttons are made with palm ivory. We use Swarovski elements in our clothes and when we say “Made in Slovenia”, we mean everything, from the first cut to the last stitch. New collection "To the spirit of the white wolf" Fall/Winter 2014/15 is already available on www.terraurbana.biz .

1 komentar:

  1. Vau lepoooo a je to od Mateje Benedetti?

    OdgovoriIzbriši