sreda, 06. avgust 2014

Diane von Furstenberg z novo linijo nakita

Po 30-letnem premoru na tem področju se znana modna oblikovalka Diane von Furstenberg vrača še k svoji veliki ljubezni, oblikovanju nakita. Kot je pred nekaj dnevi poročal Women’s Wear Daily, bo oblikovalka naredila linijo masivnega nakita (v njej bodo ogrlice, uhani, prstani, zapestnice…) v sodelovanju s podjetjem Haskell Jewels, z njegovim ustanoviteljem je Diane sodelovala že pred desetletji.
67-letna Diane je povedala, da jo ljudje vedno znova sprašujejo, če bo na trg dala kakšen masiven nakit. “Preprosto hočejo imeti ogrlico za tristo dolarjev in več,” je v smehu povedala oblikovalka, ki slovi po izjemnih oblačilih in modnih dodatkih, s katerimi nas očara vsako sezono znova, toda v nasprotju s številnimi drugimi dizajnerji ne postavlja nečloveško visokih cen zanje, zato njene kose lahko nosijo tudi vsi z normalnimi plačami, ki imajo radi lepe obleke in modne dodatke.
Oblikovalka je povedala, da ima tudi sama rada nakit, ki je ‘glasen’ in vpadljiv ter naredi vtis na opazovalca. Pri novi kolekciji je uporabila načelo fluidnosti, linije nakita sledijo padanju tkanine na oblekah. Dianina kolekcija pride na trg predvidoma v februarju prihodnje leto. Kosi iz nove kolekcije bodo stali od 70 pa vse do 700 ameriških dolarjev in na zgornji sliki lahko vidite vsaj delček kolekcije, ki bo nosila podpis DVF.

1 komentar:

  1. Lepo. Dvf je fejst baba. Kreativna. dobrodelna in ni pohlepna

    OdgovoriIzbriši