ponedeljek, 11. avgust 2014

Canon PowerShot G1 X Mark II zmagovalec testa

Večkrat nagrajeni fotoaparat Canon PowerShot G1 X Mark II je na testu Zveze potrošnikov Slovenije osvojil najboljšo oceno (4,3) in s tem postal zmagovalec v kategoriji naprednih kompaktnih fotoaparatov. Vodilni Canonov kompaktni fotoaparat prinaša do sedaj najboljše slikovne zmogljivosti v Canonovi družini kompaktnih fotoaparatov.
S kakovostjo slike, ki je povsem primerljiva z zrcalno-refleksnimi fotoaparati, ter uporabno kompaktno obliko in funkcionalnostjo zelo uspešne serije PowerShot G, je ta model 'must-have' dodatek k vsaki profesionalni fotografski torbi. PowerShot G1 X Mark II lahko prilagodite svojemu načinu uporabe. Pogosto uporabljane funkcije dodajte v meni funkcij po meri, da jih boste laže našli, ko jih boste potrebovali. Prilagodljiva obroča za nadzor, nameščena okrog telesa objektiva, lahko programirate za spreminjanje različnih nastavitev.
Omogoča odlične rezultate tudi ob nizki svetlobi
Med drugim ima fotoaparat še kup mikavnih lastnosti: ločljivost 13,1 milijona točk z večformatnim tipalom tipa 1,5, objektivom f/2-3.9 s 5-kratno povečavo (enakovreden 24-120 mm) in s številnimi prilagodljivimi funkcijami ter možnostmi upravljanja. Prilagodljiva obroča na objektivu skrbita za natančen nadzor parametrov po korakih, vključno s povečavo, zaslonko in zaklopom ter izboljšan sistem ostrenja AiAF z 31 ostritvenimi točkami, ki izboljša sposobnost ostrenja pri plitki globinski ostrini. Visokokakovostni zaslon LCD na dotik z ločljivostjo 1.040.000 slikovnih pik uporablja barvno reprodukcijo sRGB, s katero zagotavlja brezhibno natančnost barv, jasnost slik in kontrast. Zaradi nagibnega zaslona in intuitivnih ukazov PowerShot G1 X Mark II omogoča hitro in preprosto uporabo tudi pri fotografiranju pod neobičajnimi koti.
Nagrada ZPS znova potrjuje kakovost aparata PowerShot G1 X Mark II, menijo v podjetju Canon Adria, ki zastopa in uvaža to znamko. PowerShot G1 X Mark II je letos že osvojil nagrado TIPA Award za najboljši napredni kompaktni fotoaparat, ki ga podeljuje eno vodilnih svetovnih združenj fotografskih medijev Technical Image Press Association (TIPA).

Ni komentarjev:

Objavite komentar