nedelja, 10. avgust 2014

Baby Lips za najmehkejše ustnice


Maybelline New York je predstavil Baby Lips balzame za ustnice, ki razvajajo tako, kot si zaslužimo! Baby Lips je več kot balzam, saj ustnice tudi neguje in jim da zdrav in bleščeč sijaj. Jaz sem bila nad svojim setom, ki poleg brezbarvnih vsebuje tudi obarvane balzame, več kot prijetno presenečena.
Za nekaj časa sem pozabila na šminko in v torbici imam samo še Baby Lips – odtenek v rdeči, ko želim biti bolj 'barvita', v živahni roza, ko sem nagajiva in v nadvse elegantni 'bež' rjavi za vse preostale trenutke! Ko želim samo nego, uporabim brezbarvnega (na voljo so trije barvni in trije brezbarvni balzami v tej kolekciji).
Balzami Baby Lips skrbijo, da so ustnice mehke kot dojenčkove.
Baby Lips z lahkoto zamenja tudi šminko in obenem neguje!
Pink Punch prijetno preseneti z zelo intenzivno barvo
Vitaminski kompleks z antioksidanti ustnicam pomaga, da ostanejo gladke in zdrave, medtem ko zaščitni faktor 20 varuje pred škodljivimi sončnimi žarki. Maslo ši (shea) ustnice vlaži in jim daje udobje ter skrbi za mehkobo, medtem ko izvleček rastline centella asiatica pomaga obnavljati občutljivo kožo ustnic in preprečuje nastajanje drobnih gubic okoli njih. Pri Maybelline obljubljajo, da so po 4 tednih uporabe ustnice na videz obnovljene in prerojene, zato pridno uporabljam svoje Baby Lips in se igram z različnimi: Baby Lips Cherry me ima aromo višnje, Freshen osveži z meto, Peach Kiss ima nežno barvo in aromo breskve, Pink Punch je trenutno moj najljubši 'rozi' z aromo marakuje, Repair diši po višnji in mandlju, Hydrate pa po limoni in baziliki.
Če želiš tudi ti imeti dojenčkasto mehke ustnice, ki so kot ustvarjene za poljubljanje, poišči svoj Baby Lips v najbližji drogeriji, kjer prodajajo Maybelline kozmetiko.

1 komentar: