nedelja, 24. avgust 2014

ARTDECO jesenske novosti že na policah

Z jutrišnjim dnem v drogerije prihaja jesenska kolekcija ličil MAJESTIC BEAUTY s podpisom ARTDECO, ki se navdihuje v prelepih paisley vzorcih v živahnih rjavih, rdečih ter bež odtenkih. Znamko Artdeco izdelujejo v Nemčiji in slovi po visoki kakovosti ter inovativnih barvah. Jesenska kolekcija je dobila navdih v modnih trendih, ki so jih predstavile glavne modne hiše za jesen in zimo 2014/15.
 
Nepozabna kolekcija za jesen/zimo 2014 Majestic beauty se popolnoma ujema z modnimi smernicami, ki bodo prevladovale v naslednjih hladnejših mesecih. Kot ponavadi, bomo lahko izbirale med novimi odtenki šmink (tako v Art Couture kot v Perfect Color liniji), lipglosov (Lip Brilliance) in med rdečili za lička, senčili za veke ter barvnimi laki za nohte.
Kot posebnost kolekcije pa opozarjam na seksi hibrid med kremnim rdečilom za lička in barvo za ustnice, ki za hladnejše dni prihaja med nas v zapeljivem odtenku 17 Creamy Muave. Zakaj mi je tako všeč? Ker hkrati z barvo poskrbimo tako za lička kot ustnice in to z eno samo preprosto, nežno potezo naših prstov. Ljubiteljice ličil bo zagotovo navdušila tudi nova maskara za trepalnice Extreme volume mascara.
nov odtenek 17 Creamy Muave
Kot rečeno, se lahko na ogled in nakup novosti odpravite že od jutri, 25. avgusta naprej v prodajalne Müller, v spletno trgovino www.mojakozmetika.si in v bolje založene parfumerije. Jaz se jih že veselim, vseh in vsake posebej!

Ni komentarjev:

Objavite komentar