petek, 04. julij 2014

Styling: brezčasen safari slog

Safari slog nikoli ne pride iz mode in prav lahko ga je sestaviti. Izbereš naravne materiale, kot so platno, bombaž in rafija, lahko tudi usnje, dodaš živalske vzorce in kakšno lepo zapestnico, recimo iz lesa ali bambusa, na glavo dodaš slamnik in si osvojila modni safari slog. Ta je priljubljen med ženskami, ker je obenem udoben ter šik. Primeren je za dnevne ure, vendar ob različnih priložnostih: za prosti čas, za službo ali počitnice.
tunika Diane von Furstenberg, sandali Valentino, tunika Ann Christine, zapestnice Asos, krilo Balmain
Med barvami posezi po naravnih, peščenih in rjavih tonih ter kaki in olivni barvi, za poletje obvezno kombiniraj z veliko beline in ne pozabi na živalske potiske, kot je recimo zebrasti v klasični črno-beli. Moj modni predlog tokrat sestavljajo tunika Ann Christine z resicami, ki se odlično poda za vsakdanji slog (ob posebnih priložnostih jo lahko nadomesti 'zebrasta' tunika iz svile Diane von Furstenberg), nahrbtnik Jérôme Dreyfuss, krilo v safari slogu znamke Balmain in iz rafije pletena clutch torbica Kotur.
dve izbiri - nahbrtnik ali clutch torbica, katera se bolje vključi v tvoj slog?
Z zapestnicami v safari slogu iz kolekcije Asos boš dodala pravo začimbo celotnemu stylingu, končaj pa z nadvse privlačnimi sandali z neti, pod katere je podpisan Valentino.

1 komentar: