petek, 25. julij 2014

Stiliraj kimono z resicami

Resice so to poletje vroča zadeva, si opazila? Tudi kimono je res uporaben kos oblačila. Če ju združiš skupaj, dobiš kimono z resicami. V teh nenavadno hladnih poletnih dneh ti bo kimono bolj všeč kot top, ker ti bo pokril zgornji del rok. Tukaj je moj predlog, kako stiliraš kimono z resicami znamke New Yorker (kolekcija Hot Shots), ki ga dobiš v trgovinah za noro nizko ceno.
Predlagam, da ta lep kimono v beli (dobi se sicer tudi v črni kombinaciji) stiliraš k odprtim 'wedge' sandalom s še vedno popularno polno peto iz plute, znamke Mass, v spodbudni svetlo rumeni barvi. Ko bo spet nekoliko topleje, dodaj kratke hlače ali krilo iz džinsa, v deževnih dneh pa ti raje priporočam dolge kavbojke, ki pa tudi niso kar tako, saj jih poleg kremne barve in lepih kontrastnih šivov krasi še dizajnersko ime Isabel Marant. Ta hip jih dobiš za divje znižano ceno na Outnetu.
K temu outfitu se lepo poda svetlo rumena torba in jaz sem svojo našla na Asosu. Za konec si lase spni v romantične kitke ali jih spleti v 'ribjo kost' in se še odišavi z novo romantično Kenzovo dišavo CouleurKenzo VIOLET, ki je te dni že prišla (ekskluzivno v Mullerjeve) drogerije in diši po slastni mešanici borovnic, vijolic in rdečega ribeza. Kako poletno!

Ni komentarjev:

Objavite komentar