torek, 08. julij 2014

Spoznajte In Bloom, poletno kolekcijo Jessica lakov

Poletje je v polnem razcvetu, kot sprehod skozi čudovit vrt, poln razkošnih in nenavadnih barv vrtnic. Očarljivi odtenki žgečkajo čute in so prava paša za oči. Jessica je strastna pri ustvarjanju prekrasnih barvnih palet za nohte, poletno kolekcijo In Bloom so nam pred kratkim predstavili v veleblagovnici Maxi. Skupaj s predstavniki medijev in Jessicino ambasadorko Barbro Drnač smo se prepričali, da se novi kolekciji lakov Jessica ne bo mogoče upreti.
tudi Terezi Poljanič so lepo uredili nohte
mamljive 'In Bloom' barve
Odtenki Awakening (pastelno vijoličen), Blazing (rdeč), Enchanting (pastelno moder), Longing (kobaltno moder), Loving (pastelno rožnat) in Whispering (pastelno zelen) so zapakirani v čudoviti cvetlično potiskani škatli. Dodajmo k temu še poseben sistem naravne nege nohtov Jessica, ki je prilagojena različnim potrebam uporabnic. Pri Jessici namreč verjamejo, da je treba nohte obravnavati individualno.
Ustanoviteljica znamke Jessica Vartoughian že več desetletij prinaša lepotne izkušnje uporabnikom s popolnimi barvami in linijami za naravno nego nohtov, New York Times jo je imenoval celo za prvo damo nohtov. Njene prodorne analize različnih tipov nohtov so jo pripeljale do tega, da je izumila izdelke, ki so posebej namenjeni negi suhih, krhkih in normalnih nohtov ter po odstranitvi umetnih nohtov.
Barbra Drnač je suvereno predstavila novosti
Jessica meni, da je zdravje osnova negovanja nohtov in kože; izdelki v njenih linijah so sestavljeni tako, da kar najbolj spodbujajo naravno moč samozdravljenja, ki jo ima naš organizem. Jessicina klinika za nego naravnih nohtov, ki je bila odprta leta 1969, je tako že desetletja prava 'tovarna inovacij'.
tudi moji nohti so bili deležni prijetne preobrazbe

Znamka med drugim slovi po stotinah inovativnih barvnih odtenkov, tako da v vsaki sezoni najdemo še pa še prelepih barv, ki jih lahko uskladimo s svojim trendovskim modnim videzom. In kako je lastnica znamke našla navdih za letošnje poletne barve? "Na nedavnem dopustu sem naletela na čudovit vrt, poln vrtnic. Bila sem očarana nad nenavadnimi barvami, in takoj sem vedela, da bom z njimi ustvarila svojo novo linijo," je povedala Jessica Vartoughian.
blogerka Saša Bernetič
Nova kolekcija Jessica In Bloom se že prodaja v parfumerijah Beautique in v Maxiju, tako da pohitite po svoj nov najljubši barvni lak za nohte!

Foto: Aleksander Domitrica

Ni komentarjev:

Objavite komentar