četrtek, 24. julij 2014

Spoznaj CC kremo za lepšo polt (in zadeni nagrado)

Vabim te, da odkriješ idealno, lahkotno teksturo za poletne dni. Giordani Gold CC Cream SPF 35 je krema z zaščitnim faktorjem 35, ki ponuja rešitev 'vse v enem': poskrbi tako za ličenje kot tudi nego z edinstveno kombinacijo lahkotne teksture in srednje prekrivnosti, zapakirana pa je v privlačno embalažo.
Anti-Ageing Brightening tehnologija polepša sijaj kože, ki se bo zdela po nanosu kreme tudi čistejša. Krema z dodanimi UVA in UVB filtri deluje celo proti staranju. Kremo uporabi na očiščeni koži kot dnevno kremo in hkrati podlago za ličenje. Zanesljivo te bo prepričal tudi zelo prijeten vonj te nove CC kreme (mimogrede, že veš, kaj pomeni kratica CC? To je color&correct, kar pomeni, da krema, ki nosi oznako CC, popravlja tako barvo polti kot tudi neguje kožo). Giordani Gold CC krema (40 ml) stane 19,99 evra, v novem katalogu Oriflame pa je v predstavitveni ponudbi na voljo po ekskluzivni ceni 12,99 evra.
Izbiraš lahko med dvema barvnima odtenkoma, Light in Natural. Svoj pravi odtenek lahko odkriješ tukaj, eni bralki pa v sodelovanju z Oriflame Slovenija tudi podarjam Giordani Gold CC kremo, da jo bo lahko preizkusila kar sama. Boš morda prav ti ta srečnica? Piši mi na elektronski naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com in pusti svoje podatke (izberi tudi svoj odtenek), mimogrede odgovori še na vprašanje: Katero tehnologijo vsebuje nova Giordani Gold CC krema? Odgovor najdeš v članku. Časa za sodelovanje imaš do 1. avgusta 2014. Veliko sreče!

2 komentarja:

  1. to je pa zame nekaj novega.. bi res probala :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Novo CC kremo iz Oriflamea bo lahko preizkusila Maja Pust iz Zagradca. Čestitke!

    OdgovoriIzbriši