sreda, 09. julij 2014

Sanjarimo z Marcom Jacobsom

Če ste romantične dušice, tako kot jaz, imam za vas ljubko novico. Oblikovalec Marc Jacobs je poskrbel za še eno presenečenje, v avgustu namreč (tudi k nam) prihaja njegova nova dišava Daisy Dream. Ta je zračna, sanjava, sveža, očarljiva. Kar vabi nas, da bi bi vroče avgustovske dni in dolgo indijansko poletje sanjarili do konca in naprej, brez misli na obveznosti in rutino.
V primerjavi s prejšnjimi edicijami Daisy dišave je Jacobsova novost tokrat nekoliko drugače zasnovana, kar se tiče dišavnih not, vsekakor pa bo marsikatero uporabnico prepričala tudi zaradi oblikovalsko vznemirljive stekleničke. 
Dišava, pri kateri je seveda sodeloval tudi sam Jacobs (glavni parfumar je bil sicer Alberto Morillas, kreacija pa je nastala znotraj parfumarske hiše Firmenich), se odpre z robidnicami, svežim grejpfrutom in sočno hruško. Sredina očara z bogatimi in ženstvenimi notami jasmina, ličija in modre glicinije. Za sanjav zaključek dišave poskrbi mešanica belega lesa, mošusa in kokosove vode.
Okvirne cene za parfum se bodo gibale od 54 (za 30 ml) in tja do 94 evrov (za 100 ml stekleničko), pod video kampanjo oziroma oglas za novo dišavo Marca Jacobsa pa se je tokrat podpisala znamenita režiserka Sofia Coppola.

1 komentar: