četrtek, 03. julij 2014

Nega po moško z Ladom Bizovičarjem

Slovenska kozmetična hiša Afrodita je v začetku poletja poskrbela za nego po moško od glave do pet in nam v restavraciji Maxim predstavila novo linijo izdelkov Afrodita MEN.
V sproščenem ozračju smo spoznali tri različne profile moških, ki jim je nova kozmetika pisana na kožo - to so kul tip, poslovnež in poznavalec. Vse tri v enem najbrž združuje enkratni in neponovljivi Lado Bizovičar, ki v produkciji Špas teatra obvlada Slovensko musko od A do Ž.
Skupaj z Gašperjem Koncem je Lado občinstvu radodarno delil kar eno uro nastopa, sprehodili smo se med slovenskimi in drugimi zimzelenimi klasikami v nekoliko krajši, a zato nič slajši izvedbi. Ladota so Afroditini izdelki z vonjem vanilije navdušili do te mere, da jih je preskusil kar na odru.
Violeta Tomič in Afroditine strokovnjakinje
Lansiranje nove linije na trg je pospremilo veliko znanih obrazov s slovenske družabne in modne scene. Med njimi so bile tudi Nataša Pinoza, Mirela Korač, Marika Savšek in Jana Koteska, pevka Alenka Godec, igralka Violeta Tomič, voditeljica Lorela Flego, ki so jim družbo delali tudi Tomaž Mihelič, glasbenik Rok Golob ter mistra Universe Matjaž Kumelj in Mitja Nadižar (na sliki spodaj).
dva mistra
Lorella Flego in Nataša Pinoza
Novi Afroditini izdelki za britje in nego po britju ter pet vsestranskih gelov za lase in telo se popolnoma prilagajajo potrebam sodobnega moškega. Kot so povedali v Kozmetiki Afrodita, so vanje vgradili inovativno formulo, ki vsebuje visoko aktivni anti-age vitamin B3 ali niacin ter spodbuja obnovo celic kože.
MEN FIT formula, plod domačega znanja, blago razkuži in pomirja iritacije po britju, zavira nastanek mozoljčkov, obnovi zaloge vlage ter gladi gubice. Izdelki so preprosti za uporabo, prijazni do občutljive kože in ugodni za denarnico.
poskočna Gašper Konec in Lado Bizovičar
Vzdušje na prireditvi je bilo veselo in ob poskočnem Ladu se nihče ni mogle vzdržati smeha. O tem pričajo tudi fotografije z dogodka.

Ni komentarjev:

Objavite komentar