petek, 18. julij 2014

Nagradna igra: SATINIQUE za čudovite lase!

Ob lansiranju dopolnjene linije izdelkov za nego las z novim in ekskluzivno patentiranim kompleksom Enerjuve je podjetje Amway pripravilo novo kolekcijo SATINIQUE. Kolekcija je dopolnilo šamponom in balzamom, saj vsebuje celoten nabor izdelkov za nego las.
Tridelni pristop kolekcije Satinique za čudovite lase – nega, skrb in oblikovanje – lasem pomaga, da izrazijo ves svoj potencial. Izjemne rezultate zagotavljajo 3 ključne sestavine, ki jih najdemo v patentiranem kompleksu Enerjuve:
- keramidi in kreatin: keramidi lase ščitijo, kreatin krepi in utrjuje njihove vezi. Amwayjevi strokovnjaki so odkrili in patentirali ugotovitev, da v sinergiji delovanja keramidov in kreatina lasje postanejo še močnejši in bolj zaščiteni
- 18-MEA: kislino 18-MEA najdemo na najbolj izpostavljeni plasti vrhnjice, kjer lasem daje lesk in voljnost. Obenem je ravno vrhnja plast tista, ki je najbolj izpostavljena poškodbam. 18-MEA v izdelkih SATINIQUE lase popravi tako, da nadomesti dnevno izgubo te kisline, popravi in zgladi vrhnjico za izjemen lesk 
Celoten videz in občutek zdravih las se prične na lasišču, kjer se začenja tudi pot do močnih, vztrajnih in sijočih las, polnih energije. V kolekciji SATINIQUE so šampon in balzam proti izpadanju las, šampon proti prhljaju, čudovito dišeč tonik za krepitev lasišča ter razpršilo z dvojno zaščito, ki lase zaščiti pred škodljivimi učinki UV-žarkov in poškodbami, ki so posledica toplotnega oblikovanja las.
SATINIQUE izdelke za oskrbo las (razen tonika za lasišče, ki diši po vodnih rožah, šmarnicah, hijacinti in sandalovini) dopolnjujejo skrbno izbrane dišave z notami maline, frezije, magnolije, marelice in čaja vrtnice. 
Za oblikovanje bodo poskrbeli balzam za gladke lase, vosek za lase z mat učinkom in krema za oblikovanje pričeske, ki zgladi, oblikuje in zmanjša neukrotljivost, poveča vodljivost las ter omogoča dolgotrajen nadzor. SATINIQUE izdelke za oblikovanje las dopolnjujejo izbrane dišave SATINIQUE Signature Fragrance, ki ponujajo čisto in vodno dišavo z notami hruške, zelenega jabolka, vrtnice in mošusa.
V sodelovanju s podjetjem Amway bom dve bralki ali bralca osrečila s po enim paketkom izbranih izdelkov SATINIQUE. Te že zanima, kaj bo notri? Potem se hitro oglasi na elektronski naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com, pusti svoje podatke in odgovori na nagradno vprašanje: Katere 3 ključne sestavine vsebuje patentirani kompleks Enerjuve, ki izdelke za nego in oblikovanje las SATINIQUE dela tako posebne? Časa za odgovor imaš do 24. julija 2014, dan zatem pa bom objavila imeni nagrajencev na blogu.

1 komentar:

  1. Kompletka Satinique izdelkov za še lepše lase bosta prejeli:
    - Irena Gregorin, Ig
    - Dijana Ikič, Trzin
    Čestitke obema!

    OdgovoriIzbriši