četrtek, 10. julij 2014

Nagradna igra: 2x Anthelios XL zaščita pred soncem

Imaš občutljivo kožo, ki ne prenaša sonca? Občutljivost je širok pojem, izraža se lahko kot rdečica, skelenje, nagnjenost k sončnim opeklinam, pege ali srbečica, ki jih spremlja izrazit občutek neugodja. La Roche-Posayeva inija Anthelios XL nam že leta omogoča zaščito pred sončnimi žarki in je primerna zlasti za občutljivo kožo in kožo, nagnjeno k netoleranci na sonce, ter nudi zelo visoko UV-zaščito za vse tipe občutljive kože.
Letos je La Roche-Posay predstavil novi Anthelios XL SPF 50+ fluid za obraz, za občutljivo kožo in kožo, ki se na sonce pretirano odziva. Ta izdelek ponuja optimalno UV-zaščito in dodatno zaščito pred dolgimi UVA-žarki s p patentiranim sistemom filtrov Mexoplex in termalno vodo La Roche-Posay, ki ima pomirjajoč in antioksidativen učinek.
UVA žarki so še bolj nevarni kot UVB žarki, ker jih ne občutimo, prodrejo pa globlje v kožo. Poleg tega pospešujejo staranje kože in povzročajo netoleranco na sonce, znano kot alergija na sonce, ter vplivajo na motnje pigmentacije (melazma, rjave pege). Novi Anthelios XL SPF 50+ fluid za obraz zagotavlja optimalno UV zaščito in dodatno zaščito pred dolgimi UVA-žarki. Njegova tekstura je nemastna in zelo lahka, hitro se vpije in ne pušča belih sledov na koži. Anthelios izdelki so brez dišav in parabenov, ne mašijo por in so dermatološko preizkušeni. Imajo posebne teksture, primerne za vse tipe kože in vrste izpostavljenosti soncu.
Ta priročni zdelek imej vedno s seboj v torbi in ko greš na sonce. Da bo tvoj dopust še lepši, tokrat podarjam dva izdelka Anthelios XL SPF 50+ fluid za obraz. Če se želiš potegovati za eno od nagrad, mi piši na e-naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com do ponedeljka, 14. julija in pusti svoje podatke. Nagradno vprašanje se glasi: Zakaj so UVA žarki še bolj nevarni, kot UVB? Odgovor najdeš v besedilu...

1 komentar:

  1. Nagradi sta prejeli Sandra Švigelj, Hotedršica in Erika Maver, Slap ob Idrijci. Čestitke!

    OdgovoriIzbriši