torek, 22. julij 2014

Modno rumena proti dežju

Tako kislega poletja najbrž že dolgo nismo imeli ali pa ga vsaj ne pomnimo. Ko niti popevanje pesmi Sunshine Reaggae ne pomaga, se zatecimo k rumeni barvi kot veliki letošnji modni kraljici, ki nam lahko znova vrne nasmeh na obraz. Rumena barva je močna in pozitivna, kot samo sonce. Zato izberi v teh dneh rumeno barvo ali pa si z njo vsaj začini garderobo. Tokratni styling je namreč predlog, kako se celo v nepričakovano hladnih dneh hitro otresti slabega počutja.
Vse ti bo šlo lažje od rok, če si obuješ modne natikače v rumeni Birkenstock, ob nizkih poletnih temperaturah naj jih zamenjajo mokasini Gucci, obleci si lahek pleten pulover znamke American Vintage, ki ga lahko natakneš tudi preko kombinezona New Look, okrasi se s čudovito rumeno ogrlico znamke Asos, na veke nanesi mono senčilo Dior iz letošnje 'limited edition' poletne It-kolekcije, nohtke pa obarvaj s pomočjo laka Zoya v prelep rumen odtenek, ki sliši na ime Darcy. Za večerne izhode si kot večen modni kos privošči še clutch tobico iz usnja Nina Ricci.
Ko se boš tako oborožila z optimizmom s pomočjo rumene barve, si naredi še limonado, zazri se skozi okno in videla boš, ne bo dolgo trajalo, res boš priklicala sonce nazaj na nebo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar