ponedeljek, 14. julij 2014

Kaj ponuja pametni telefon Huawei Ascend P7?

Družba Huawei je na slovenskem trgu predstavila vodilni pametni telefon četrte generacije (4G), model Huawei Ascend P7. Z zgolj 6,5 milimetrov premera je ta model eden najtanjših LTE mobilnih telefonov. Telefon je opremljen s petinčnim zaslonom na dotik in fotoaparatoma z 8 milijoni slikovnih točk na sprednji strani ter 13 milijoni na hrbtni strani. S podporo operacijskega sistema Android in intuitivnim vmesnikom Emotion 2.3 ponuja pametni telefon družbe Huawei vrhunsko kakovost ter možnost povezanja z drugimi uporabniki.
Matjaž Kermelj
Zbrani gosti so spoznali še telefone Huawei Ascend G6, Ascend G630 ter modele Ascend Y530 in Y330, ki so skupaj z modelom Ascend P7 že na voljo uporabnikom v Sloveniji. Huawei je že postal tretji največji proizvajalec pametnih mobilnikov na svetu, prepoznavnost znamke raste tudi na evropskem trgu. Kot je poudaril Matjaž Kermelj, regionalni vodja družbe Huawei Device (na sliki zgoraj), model Huawei Ascend P7 zagotavlja enostavno vsakodnevno uporabo zaradi številnih izboljšav.
Ascend P7
Med temi je tudi trpežno zaščitno steklo Corning Gorilla Glass 3 na sprednji in zadnji strani naprave, ki ima kovinski videz. Model Ascend 7 ima edinstveno funkcijo Ultra Snapshot, ki uporabniku omogoča, da vključi kamero v 1,2 sekunde, tudi ko je naprava v stanju mirovanja, in to s preprostim dvojnim klikom na tipko za utišanje zvoka. Uporabo fotoaparata je družba izboljšala s številnimi drugimi funkcijami.
Sprednja kamera z 8 milijoni slikovnih točk in 10 stopenjsko samodejno obdelavo v načinu ‘beauty’ omogoči recimo še boljše ‘selfije’, z vgrajeno funkcijo za panonoramske ‘selfije’ lahko bolj enostavno posnamejo tudi skupinske avtoportrete. Funkcija ‘voice photo’ dodaja fotografijam možnost 10-sekundnega zvočnega posnetka. Huaweijev slikovni procesor omogoča kar nekaj funkcij, ki jih imajo tudi profesionalni digitalni fotoaparati: samodejno ostrenje, nastavitev beline, odpravo digitalnega šuma, itd.
Ascend P7 uporablja tudi pametno tehnologijo preklapljanja omrežja, ki stabilizira povezanost celo pri šibkem sprejemu signala in zmanšuje porabo energije. Poleg visoko kakovostne baterije s kapaciteto 2500 mAh, ima model Ascend P7 vgrajeno energetsko varčno tehnologijo in posebno nastavitev, ki omogoča uporabnikom, da zadnjih 10 odstotkov baterije shranijo za naslednjih 24 ur ter jo uporabljajo samo za osnovne funkcije kot so klicanje in brskanje po adresarju, z zmanjšanjem svetlosti zaslona in podobno.
Ascend G6

Drugi vodilni model družbe Huawei je Ascend G6 z zmogljivim štiri jedrnim procesorjem 1,2 GHz, baterijo s kapaciteto 2000 mAh, 4,5 - inčnim gHD LCD zaslonom in s sprednjo kamero pet milijonov slikovnih pik. Hitra povezljivost omrežja LTE uporabnikom omogoča prenos filma v le nekaj minutah in pošiljanje dokumenta v nekaj sekundah. Mobilni telefon podpira tudi tehnologijo NFC za mobilno plačevanje. Telefo ima 115 gramov in 7,85 milimetrov, vmesnik Emotion in kakovosten fotoaparat.
Ljubitelji novih modelov pametnih telefonov, ki želijo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo, bodo lahko izbrali model Huawei Ascend G630 (slika spodaj), s 5-inčnim zaslonom, glavno kamero z osem milijonov slikovnih pik z LED bliskavico in kapaciteto baterije 2000 mAh.
S klasičnim Android vmesnikom ima model na voljo tudi Huaweijev Emotion vmesnik z različico za napredne uporabnike in enostavnejšo različico za začetnike. Enako kombinacijo vmesnikov imata tudi modela Ascend Y530 in Ascend Y330. Ascend P7, Ascend G6 in Ascend Y330 se dobi v Tušmobilu, modela Ascend G630 in Ascend Y530 pa tudi na prodajnih mestih trgovine Big Bang.

Ni komentarjev:

Objavite komentar