petek, 04. julij 2014

Beauty revolucija - polobstojna barva za trepalnice iz Lancômea!

Maskara, ki poudari privlačnost oči, je že dolgo obvezno orožje žensk za zapeljevanje ali pa zgolj za lastno dobro počutje, zato ni presenečenje, da ženske med 18. in 54. letom maskaro v povprečju uporabljajo kar pet dni na teden. Veliko žensk pa maskare ne nanaša ob vikendih ali na počitnicah, razlogi za to so različni. Z revolucionarno novostjo hiše Lancôme najbrž nobena ne bo več v dilemi, ali si obarvati trepalnice tudi na dopustu ali ob vikendih, saj so izumili polobstojno barvo za trepalnice, ki ponuja povsem nov pristop, združuje pa barvo in nego za trepalnice v enem.
Gre za izdelek Cils Tint, maskaro, ki je obstojna čez vikend in neguje trepalnice kar 72 ur. Polobstojna barva za trepalnice zdrži celo do tri dni, torej je res prava revolucija za poenostavitev življenja žensk, ki se za vikend ponavadi odrečejo maskari. Poudarjene oči, negovane trepalnice, popoln videz v telovadnici, na bazenu ali na plaži ... zdaj imate lahko vse - opazen, a še vedno nežen rezultat ličenja, ki je lažji od običajne maskare, ekstremno, a vendarle naravno definicijo trepalnic, skoraj breztežen občutek na njih in še nego za trepalnice.
Cils Tint intenzivno obarva tudi najsvetlejše trepalnice za tri dni, medtem pa deluje kot prava zaščitna maska. Tekoča struktura je kot gosto in obstojno črnilo, obogateno z negovalnimi aktivnimi sestavinami, ki trepalnice krepijo. Stožčasta krtačka je oblikovana tako, da zagotavlja najboljši kompromis med nanašanjem in definicijo.
Z njo boste zajeli prav vse trepalnice, ločila jih bo in ukrivila ter jim dala intenziven in obenem naraven rezultat. Kako uporabljati to novost? Nanesite maskaro Cils Tint na obrobo zgornjih trepalnic in počakajte nekaj minut, da se formula povsem posuši. Naslednje jutro samo počešite trepalnice s čisto krtačko maskare.

Ni komentarjev:

Objavite komentar