nedelja, 06. julij 2014

5 'must-have' torb za jesen v rjavi

Rjava barva v jeseni ponavadi spet prevzame vajeti v svoje roke, ko gre za modno garderobo. Brez rjave torbe pa to sezono sploh ne bo šlo. In kakšno rjavo so imeli v mislih modni oblikovalci? Predvsem ne dolgočasno rjavo, ampak intenzivne, tople barve zrelega konjaka, goste karamele, kakija, toplega puščavskega peska in tropskega lesa, zaželeni bodo tudi sivorjavi odtenki.
Oglejmo si 5 naj torb za jesen, ki jih lahko preko spleta kupite že sedaj. Na prvem mestu bi izpostavila torbo znamke Chloé, model Drew, ki sicer stane 995 evrov, vendar je modna naložba za vse večne čase. Narejena je iz kombinacije treh vrst usnja (ovčjega, kozjega in telečjega) in je videti zelo trpežna. Lepota je v detajlih, izstopata pozlačena medeninasta nosilca za jermen in sponka za zapiranje z varovalom. Velik favorit bo med fashionistami jeseni tudi torba Gucci (in vsi njeni ponaredki, domnevam, kajti torba stane 1350 evrov), model Soho, ki je izdelana iz nubuka. Po lepoti in uporabnosti za njo ne zaostaja torba Mulberry (model Bayswater), cena 1450 evrov, ki je šik, kompaktna in zelo prostorna, lahko jo nosite tudi preko trupa, ker ima po dolžini nastavljiv pas.
zgoraj: levo torba Chloé, desno Mulberry, spodaj z leve proti desni: River Island, Asos in Gucci
Ker se nismo vse dame rodile z zlato žlico v ustih in moramo za evre kar pošteno garati, vam z veseljem predlagam tudi dve cenovno povsem sprejemljivi torbi, ki sta slogovno zelo vroči, to sta torba ASOS (64 evrov) iz usnja in prav tako usnjena torba River Island (49 evrov),ki ju boste nedvomno vzljubili za dolgo, dolgo časa. Če rjavo torbo že imate, z njo ni treba čakati do jeseni, saj se lahko odlično vklopi tudi v poletni styling z belim, peščenim in drugimi naravnim koloritom.

2 komentarja:

  1. še en dokaz da znamka ne pomeni nič, menj je asos torba lepša od gučija

    OdgovoriIzbriši