četrtek, 12. junij 2014

Znani in pametni prisegajo na BEKO

Zakaj? Ker za manj denarja dobijo več in boljšo kakovost. BEKO, vodilni inovator na področju bele tehnike, ki ga v Sloveniji zastopa BIG BANG, s svojimi pametnimi rešitvami za enostavnejše življenje navdušuje tako znane kot anonimne ljudi.
mlada generacija novinark in blogerk bo kupovala BEKO
Nina Urbančič Romih že razmišlja o postavitvi in programih
Na ekskluzivnem dogodku za medije, ki se je odvijal v zelenem urbanem kotičku restavracije Pr'Noni v Ljubljani, je BEKO predstavil junake nove generacije - linijo pralnih in sušilnih strojev BEKO SUPERIA. Z mislijo na potrebe sodobne generacije, BEKO SUPERIA nudi številne inovativne in varčne rešitve, ustvarjene za vsako gospodinjstvo.
David Urankar je idealen moški: dokazal je, da zna s perilom
Prijetnemu dnevu v družbi BEKO junakov so se pridružili številni predstavniki medijev in znani Slovenci, ki so bili nad novo linijo BEKO SUPERIA navdušeni. Inovacijo je v sproščenem klepetu s simpatično voditeljico Tjašo Železnik, podrobneje predstavila Irena Plavec, vodja blagovne znamke BEKO v Sloveniji.
Tjaša Železnik, voditeljica in Gökçe Noyan, BEKO Marketing Manager za zahodno in vzhodno Evropo ter Turčijo
Linija BEKO SUPERIA v skladu s filozofijo znamke prinaša pametne rešitve v vsak dom – združuje nove tehnologije in programe pranja ter sušenja perila, vse to skupaj z dovršenim dizajnom in mislijo na okolje. Pralni stroji SUPERIA zahvaljujoč naprednim motorjem nudijo najbolj učinkovit način pranja: manjšo porabo energije, tišje delovanje, daljšo življenjsko dobo pralnega stroja in predvsem perila.
Balerine Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana so pričarale lahkotnost in svežino
Z inovativnimi tehnologijami, kot je AquaMotion in programi kot je CoolHygene za pranje na 20°C, SUPERIA izjemno nežno negujejo tudi najbolj občutljiva oblačila.Predstavitev nove linije BEKO SUPERIA so pospremili tudi predstavniki blagovne znamke BEKO iz Turčije.
Barbra Jermann se zdi zadovoljna z njim
Gökçe Noyan, BEKO marketing manager za zahodno in vzhodno Evropo ter Turčijo, je ob tem povedal: "BEKO tudi v Sloveniji postaja vse bolj priljubljena izbira, na kar smo izredno ponosni. Zavedamo se, da ima današnja generacija visoka pričakovanja. Ne sklepa kompromisov na račun kakovosti, tehnologije, dizajna in ekologije. To je pametna generacija. In to je BEKO. Ta filozofija nas je vodila tudi pri razvoju nove linije pralnih strojev BEKO SUPERIA."

Ni komentarjev:

Objavite komentar