ponedeljek, 16. junij 2014

Summerbook: poletna zabava z ELFS!

Prvi sončni žarki, sončni vzhodi in zahodi, oblaki jasnine, pisani cvetlični motivi in zabava so glavni elementi letošnje poletne kolekcije znamke ELFS. Zato so ti elementi tudi glavno vodilo celotnega summerbooka by ELFS. Vse skupaj diši po poletju, v zraku se čuti zabava, na katero je ELFS več kot pripravljen.
ELFS skozi svoj summerbook predstavlja svoje glavne modne kose nove kolekcije. Osrednja muza kolekcije je hrvaška pevka Maja Šuput. V modnih krogih si je s tem sodelovanjem za ELFS uspela pridobiti celo naziv trenutno najbolj privlačne Hrvatice.
ELFSovo poletno kolekcijo označujejo odlični retro kosi, obogateni z avtorskimi potiski blagovne znamke, žive barve ter motivi, ki širijo pozitivno sporočilo. Summerbook by ELFS prinaša številne razburljive videze za različne priložnosti. Kot glavne kose oblačil lahko izpostavimo romantične bluze in krila, ženstvene obleke, dežnike z retro potiski, velike torbe, detajli v obliki diamantov in srčkov ter dolga elegantna krila za posebne priložnosti.
Čudovitim pastelnim barvam kolekcije se je res težko upreti, saj izsevajo poseben občutek nežnosti, pozitivnosti, mladostnosti in predvsem modnosti.
“Must-have” kos te kolekcije so tudi športni puloverji s cvetličnim vzorcem, plišaste trenirke ter bombažne majice, ki so privlačnih barv in udobne. Na svoj račun bodo prišli tudi moški, ne le ženske.
 
Oblačila s podpisom iskanega modnega dvojca so mladostnega videza, urbana, kljub temu pa primerna tudi za tiste, ki želijo s svojimi modnimi kosi izstopati v okolici. ELFS nam z njimi sporoča, da se poletna zabava lahko začne.
Foto: Goran Matijašec

1 komentar: