petek, 13. junij 2014

Styling: Dan za krilo in modro kombinacijo

Kaj ni čudovito, da nam vreme končno spet dopušča nošenje lahkotnih kril - krajših ali daljših, pa tudi tistih vmes. Menim, da nas je kar veliko takih, ki smo komaj čakale, da uredimo svoje lepe nogice in jih samozavestno pokažemo v krilu. Krilo je namreč res ženstven kos garderobe in daje nam občutek lahkotne zapeljivosti, občutek svežega poleta in tudi privlačnosti.

Zato sem se tokrat ozrla h krilu in temu, kako ga nositi. Moj današnji predlog sestavlja ljubko in cenovno zelo ugodno pisano krilce Ann Christine (stane manj kot 15 evrov), združi ga s temno modrim topom znamke Marni, ki je kljub zvenečemu imenu sedaj na Outnetu znižan s 342 na 102 evra, okrasi se z veliko emajlirano zapestnico Lipsy, ki jo dobiš na Asosu za manj kot dvajsetaka, videz pa boš dopolnila s preprostimi, a še vedno elegantnimi sandali znamke Deichmann z jermenčki v kovinski zlati barvi, ki tudi stanejo manj kot dvajset evrov.
Svetujem, da si daš duška z barvitim ličenjem. Pozabi na monotone, 'varne' zemeljske barve! Poletni čas kar kliče k živahnim barvam na nohtih, zato ne pozabi nanje in si jih nalakiraj tako na rokah kot nogah. Meni je zelo všeč lak znamke ARTDECO (iz nove linije Art Couture) v pastelno modrem odtenku. Res je poseben, kajne? Na celotno veko oči pa nanesi prekrasno Shiseido kremno senčilo Shimmering eye cream v odtenku Ice. In ker gresta v toplih mesecih topla oranžna (lahko bi ji dejala tudi koralna) in modra barva neverjetno dobro skupaj, naj tvoja usta oživijo s pomočjo kultne šminke Guerlain Rouge Automatique v prelepem 'it' odtenku 143 Nahema.

1 komentar: