ponedeljek, 16. junij 2014

Shaping futures za boljšo prihodnost nove generacije frizerjev

V frizerskem salonu KSFH, ki je v lasti Kristijana Petka, je v Celju potekal drugi del dobrodelnega frizerskega seminarja Shaping futures za mladostnike, ki so se lansko poletje udeležili koncepta Shaping Futures v Mariboru.
Shaping futures je unikaten dobrodelni projekt Schwarzkopf Professionala, ki je v Sloveniji potekal v sodelovanju s Slovensko Nacionalno komisijo za Unesco, kjer so s posredovanjem frizerskega znanja socialno zapostavljenim mladim tem odprli možnost za boljšo prihodnost, prizadevajo pa si tudi posredovati za njihovo zaposlitev v katerem izmed frizerskih salonov, ki partnersko sodelujejo z znamko Schwarzkopf Professional.
Seminar je potekal pod vodstvom Kristijana Petka (ki je tudi ambasador znamke Schwarzkopf Professional pri nas) in Marka Beltrama, člana KSFH teama, ki sta deležencem na ‘look & learn’ celodnevnem šolanju prikazala najnovejše modne trende aktualne sezone, pestre tehnike striženja, barvanja in spenjanja las na številnih modelih, ki jih je ekipa salona KSFH pripravila specialno za to dobrodelno izobraževanje.
Udeleženci so prejeli tudi praktična darila iz rok Johanna Steyrerja iz Schwarzkopf Professionala, ki je vodja izobraževanj za centralno in vzhodno Evropo ter centralno Azijo. V prijetnem ambientu izobraževalenega studia, polnega mladostne energije, navdušenja in neprecenljivega znanja KSFH frizerskih mojstrov so udeleženi začutili strast do oblikovanja las, ki jo bodo zagotovo uspešno prenašali naprej.

Ni komentarjev:

Objavite komentar