sobota, 07. junij 2014

Malo razvajanje za bralke: v poletje z eksotično tahitijsko rožo

Pa smo le dočakali, da se je živo srebro dvignilo proti tridesetici. Vroče je in čudovito - takšno, kot mora biti vsako poletje. In sedaj zagotovo že vsaj malo razmišljaš o tem, kam jo boš mahnila na dopust. Tudi, če boš ostala v mestu, si lahko ustvariš svojo poletno oazo. Oriflame te bo namreč razvajal z novo kolekcijo Harmony, ki ti bo pričarala občutek popolnega miru. Tudi v dneh, ko ne boš na počitnicah!
Vodilna nit kolekcije je eksotična tahitijska roža, ki poudarja nežen, spokojen in prebujajoč vonj plaže. Najprestižnejša iz linije je zagotovo polenta dišava Harmony, ki sodi v skupino cvetlično-vodnih dišav in v vrhu predstavlja note bergamotke in pomaranče, srce dišave pa je tahitijska roža. Na dnu dišave najdemo tople in sladke note vanilije in mehkega mošusa. V kolekciji so še krema za roke, gel za prhanje, deodorant, sončna očala, torba za na plažo, ležalka, toaletna torbica in obleka za na plažo.
Bi želela tudi sama do sladkega presenečenja iz te kolekcije? V sodelovanju z Oriflame Slovenija eni bralki poklanjam ležalko za na plažo in sončna očala, s katerimi boš gotovo še bolj rožnato gledala v svet! Čim prej se poteguj za ti privlačni nagradi in mi piši na naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com do srede, 11. junija 2014. V odgovoru mi na kratko opiši, kateri je tvoj najljubši poletni ritual. Upam, da boš nadvse uživala na počitnicah v spremljavi enega od prelepih daril in ne pozabi mikavnega fanta zapeljivo pogledati izza sončnih očal, medtem, ko se boš pretegovala na ležalki. Kdo ve, morda ti bo pomagal namazati hrbet?

1 komentar: