sreda, 25. junij 2014

Nagradna igra: luksuzna čvrstilna krema Shiseido za telo

Današnji dan državnosti je vremensko sicer kisel, vendar najbrž zgolj posnema razmere v tej podalpski deželici, ki niso za zdaj nič kaj rožnate. Da ti polepšam dan in misli odvrnem v lepšo prihodnost, sem združila moči s podjetjem Everet in ti v nagradni igri tokrat podarjam luksuzno miniaturko kreme za telo Future Solution LX Total Regenerating Body Cream (lonček ima 60 ml).
Kot sem že pisala v tem članku, je Shiseido pred kratkim predstavil prenovljeno linijo Future Solution LX in v njej je tudi intenzivno obnavljajoča krema za nego telesa. Krema s svilnato teksturo občutno izboljša kakovost kože. Tehnologija SP emulzifikacije naredi kožo bolj svetlečo in bolj odporno, čutna in luksuzna dišava dopolni doživetje popolne sprostitve. Kakovost kože se sčasoma izboljša, raven vlage v njej zviša, postane tudi bolj odporna in mladostna na videz.
Krema učvrsti in napne kožo, ublaži znake prezgodnjega staranja in prepreči izsuševanje kože. Vsebuje izvlečka houttuyine coradte in korenine angelike, orientalskih botaničnih sestavin, ki izboljšata presnovo vode v telesu in kroženje krvi. Kremo naneseš po tuširanju s krožnimi, masažnimi gibi.
Jo želiš tudi sama preizkusiti? Da se lahko poteguješ za to nagrado, mi do 30. junija 2014 na elektronski naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com pošlji odgovor na vprašanje: Katera dva aktivna izvlečka vsebuje intenzivno obnavljajoča Shiseidova krema za telo Future Solution LX? Potem samo še drži pesti, da boš izžrebana.

1 komentar: