četrtek, 26. junij 2014

Kako bodo videti kopalke za poletje 2015?

Tik pred začetkom počitnic se vsi spogledujemo z letošnjo kopalno modo, toda sevniška Lisca je pogled uprla že v leto 2015 in te dni v Portorožu poslovnim partnerjem iz več kot 20 držav predstavila novo kolekcijo kopalk in perila, ki ga bomo nosile v prihodnjem letu. Zapeljivo kolekcijo za pomlad-poletje 2015 so oblikovale kreatorke Marjana Češnjevar, Suzana Gorišek, Klementina Kranvogel, Melita Letnar in Maja Ratajc pod vodstvom direktorice razvoja v Lisci, Dragice Gantar. Tokrat so intimnim oblačilom vdihnile pridih romantike, cvetličnega vrta in poletne mavrice v dišečih kotičkih Provanse.
Pomladna kolekcija Lisca Selection ostaja glamurozna, čutna in seksi. Modni modeli se poigravajo z intimno prosojnostjo in elegantnimi izrezi, kljub temu so nosljivi in hkrati nekaj posebnega. V prefinjenem vezenju, ki spominja na drobne vejice, ali v prosojni čipki z resicami bo pomlad obarvana v temno vijolično, belo, nežno marelično in črno.
Ženstvenost, udobje in eleganca ostaja vodilo kolekcije Lisca Fashion. Zapeljivi modeli iz skrbno izbranih materialov bodo za pomlad in poletje 2015 obarvani v živahne barve kot sta koralna in turkizna, še vedno bo dovolj izbire v elegantnih, umirjenih odtenkih barve penine, bele kave in črne. Kolekcija ostaja damska, a se poigrava z nekaj več drznosti, predvsem pri modelih hlačk, kjer je tokrat dovoljeno malce več zapeljive prosojnosti.
Pomladno-poletna kolekcija Cheek by Lisca je obarvana v nekoliko zamolkle odtenke, še vedno je lahkotna, sveža in mladostno zasanjana. Romantični pridih prinašajo cvetlični detajli v tisku in žakardu, bolj spogledljiv in drzen trend pa prinašajo čipkasti modeli ter igrivi, sodobni kroji.
Kolekcijo kopalk Cheek by Lisca je navdihnila sodobna hipijevka, ki bo prihodnje poletje osvajala v turkiznih, rumenih in igrivih cvetličnih kopalkah. Kopalke bodo tudi v letu 2015 obarvale plaže z živimi barvami, igrivimi in elegantnimi potiski in različnimi cvetličnimi vzorci. Poleg premišljeno oblikovanih modelov, ki se odlično prilegajo, kolekcijo dopolnjujejo tudi modni dodatki, kot so torbe, parei, obleke in kaftani, ki bodo poskrbeli za celostno podobo tudi na plaži. Nekatere serije so zasnovane po sistemu mix&match in tako omogočajo poljubno kombiniranje modelov in velikosti za sproščeno in zadovoljno poletje.
manekenke na defileju z Liscinimi oblikovalkami
Na modni brvi so nastopile znane slovenske manekenke, med njimi Natalija Osolnik, Nadiya Bychkova, Iryna Osypenko Nemec, Sabina Remar, Anamarija Avbelj in Mirela Korać.

Ni komentarjev:

Objavite komentar