sobota, 28. junij 2014

Beyoncé za turnejo oblekel Nicola Formichetti

Nicola Formichetti, kreativni direktor znamke Diesel, je poskrbel za oblačila slavne pevke Beyoncé in njenih spremljajočih plesalk na turneji z naslovom On the Run, na kateri se bo Beyoncé kasneje pridružil tudi njen mož, reper Jay-Z.
Turnejo je pevka začela v Miamiju, kjer je oboževalce za uvod navdušila z oblačili Diesel, ki jih je posebej zanjo in za njene soplesalke oblikoval Nicola Formichetti (ta je bil svoje čase tudi stilist pevke Lady Gaga).
Konceptualno gredo oblačila za njeno turnejo v korak s Formichettijevo energično debitantsko linijo za jesen in zimo 2014, ki jo je oblikovalec pokazal aprila na modni reviji v Benetkah.
Modno zgodbo za Beyoncé je spletel okoli legende o Bonnie in Clydeu, znamenitem gangsterskem paru in jo zavil v uporniške tone, ki na glamurozen način prikazujejo boj med zakonom in lumpi.
V Beyoncéjini garderobi je tudi kombinezon iz džinsa, ki se tesno prilega telesu in je izdelan iz Dieslovega patentiranega Jogg Jean materiala, nanj so ročno našiti številni svetleči kristalčki swarovski, zakovice ter dodatki iz usnja. Nekaj odločilnih besed glede končnega videza je prispevala tudi pevka.
Tudi fanta, ki plešeta z njo na odru, bolj znana pod imenom Le Twins (Dvojčka) sta bila od nog do glave oblečena v Dieslovo jesensko kolekcijo. Omeniti gre še usnjeno motoristično jakno za Beyoncé, ki so jo personalizirali z napisom Texas na hrbtni strani, kar odraža pevkino navezanost na domače kraje.
Na turneji, ki bo potekala do 13. septembra, bomo Beyoncé in Jay-Z-ja, ki slovita tudi po svoji ljubezni do mode, zagotovo videli še v veliko zanimivih odrskih opravah...

Ni komentarjev:

Objavite komentar