torek, 10. junij 2014

Angel ali demon? Nova razkošna izdaja dišave Givenchy

Priljubljena Givenchyjeva dišava Ange ou Démon Le Secret je te dni med nas prišla v bleščeči verziji, kot predstavnica linije Croisière. Poletna lepotica s svojim navdušujočim vonjem obljublja barve, srečo in brezbrižnost, kot jih lahko prinesejo samo topli meseci.
Omejena edicija prinaša počitniško razpoloženje, obogateno z eksotičnostjo. Odpluli bomo v daljne dežele in prispeli v sproščenem razpoloženju: na soncu, na pesku, v kapljicah morja, kjer se koža snide s sočnim vonjem polinezijske lepote. Čutna dišavna sled svetlobe in senc, vročine in hladu, eksplozija vonjev, barv in podob – vse to predstavlja dišava Ange ou Démon Le Secret Edition Croisière, ki je prenovljena v svetlejšo, še bolj ženstveno različico.
Svežina citrusnih not se meša z mehkobo tropskega cvetja in sončnih, slano-morskih akordov. Morje se zdi tako zelo blizu. Dišava je božansko prevzemajoča in sproščujoča, za seboj pušča sled vanilje in jantarja, v njej zaslutimo občutek vročega peska in vonj kože, ki jo je pogrelo sonce.
Prestižna steklenička je obdana v počitniško atmosfero in je kovinsko-bronastega navdiha, z bogatim rastlinjem, vgraviranim na steklo. Je kot izraz sofisticiranega bakra in zlate biserne matice, ki lebdi v notranjosti dišave. Razkriva skrivnost svetleče, delikatno lepe kože, kot ključ do živahnosti in izbruha energije, ki jo večina od nas začuti s prihodom poletja.
Ta ženstvena in bleščeča dišava ti je na voljo od začetka tega meseca ekskluzivno samo v Kompas shop poslovalnicah.

1 komentar: