četrtek, 22. maj 2014

Vogue in Samsung kampanja z znanimi oblikovalci

Družba Samsung Electronics je združila svoje moči z revijo Vogue, najbolj vplivno modno revijo na svetu, in ustvarila kampanjo, ki nakazuje največje trende v letu 2014.
V novi kampanji revije Vogue se Samsungov telefon Galaxy S5 in nova serija naprav Gear pojavljajo kot najbolj vroči in zaželeni modni dodatki tega poletja.
"Samsung je ustvaril izjemne Galaxy S5, Gear Fit in Gear 2 naprave, združili smo jih z vpadljivimi modnimi kreacijami in naredili zgodbo o poletnih modnih dodatkih z imenom The Cool Circuit," je pojasnila Delphine Gesquiere, kreativna direktorica studia pri reviji Vogue. Od sijoče bele do bleščeče sive, Vogueovi poletni trendi se zdijo kot naelektreni, kar je popolno ozadje za Samsungovo zgodbo.
Etuiji, zapestni paščki in obeski za Galaxy S5 in serijo Gear, ki so jih med drugimi oblikovali Moschino, Nicholas Kirkwood in Swarovski, so v družbi kreacij modnih velikanov, kot sta R.J. Graziano in Kenneth Jay Lane, s pomočjo kampanje The Cool Circuit katapultirali Samsung v ozvezdje visoke mode.

Ni komentarjev:

Objavite komentar