petek, 23. maj 2014

Top sandali, ki se bodo nosili to poletje

Ljubiš poletje? Tudi jaz. Komaj čakam, da pomladno obutev zamenjam z lahkotno poletno. To poletje si obvezno obuj odprte sandale, da boš pokazala razgaljena stopala, ki naj bodo urejena in pedikirana. Lahko se odločiš za model z ravnim podplatom, nizko ali midi peto, vse je dovoljeno. Če se znaš dobro in suvereno gibati, si obuj sandale z visoko peto.
Jimmy Choo
To poletje omejitev ni, zato si le daj duška. Še vedno si lahko privoščiš platforme, ki še dodatno dvignejo stopalo, ali pa slog wedges, ki je zaradi polne pete udoben kljub dodanim centimetrom. Zelo 'in' bodo nizki sandali z jermenčki in taki, ki jih čez nart zapneš z nekoliko širšim paščkom, lahko sta tudi dva.
Giuseppe Zanotti
Seveda bodo tudi navadni natikači še vedno dobrodošli, za na plažo ali potep po mestu. Ker je retro v modi, boš trendi z 'granny' natikači, ki nadvse spominjajo na udobne sandale, kakršne je nosil tvoj dedek. Ko boš želela biti elegantna, jih zamenjaj za sandale, ki so zadaj zaprti, spredaj pa odprti in ne pozabi dodati malo glamurja, tega naredi že malo drugačna, zanimiva peta (poglej spodaj pri Gucciju, ki je peto oblikoval iz bambusovega lesa), poseben videz jermenčkov (kot so mornarske vrvi in vozli pri Charlotte Olympia), lepo oblikovane sponke ali verižice (na sliki spodaj pri Stelli McCartney), dodani kristali in podobno.
Od zgoraj, z leve, v smeri urinega kazalca: Charlotte Olympia, Gucci, Kenzo in Stella McCartney
Ogledaš si lahko nekaj predlogov, prvi paket je tipično dizajnerski, kar pomeni, da so cene zasoljene, kakovost seveda nedvomna, in če le moreš, si privošči en tak parček, saj te bo osrečil, čeprav boš zanj veliko plačala. Morda vseeno raje počakaš na razprodaje?
levo Les Tropeziennes (Mass), desno Chocolate Schubar (Asos)
Vsekakor pa se tudi ceneje daleč pride, zato sem ti dala na izbiro še dva parčka. Prvi je model Les Tropeziennes, usnjene sandale v modni belini s kristalčki dobiš v Massu za okoli 70 evrov, drugega pa lahko naročiš na Asosu, znamka je Chocolate Schubar in ti sandali s prepletenimi jermenčki iz vrvice, ki so zadaj zaprti, so trenutno znižani z 62 na 36 evrov.
Ne pozabi, da so stopala ogledalo tvoje urejenosti, zato jih lepo neguj, da bodo za poletje v formi in kot piko na i nanesi umirjen ali pa živahen lak za nohte, odvisno od počutja. Najbolj stajliš odtenke boš zanesljivo našla v letošnji kolekciji lakov Dior Vernis Haute Couleur Brilliance et Tenue Effet gel. Gre za nove lake z izjemno gelasto teksturo, ki se krasno oprime nohta in daje osupljivo, bleščečo površino. Za popoln nosi poskrbi še izboljšan čopič - Diorjevi laki so bili že prej vrhunski, s to izboljšavo pa so enostavno popolni.

Ni komentarjev:

Objavite komentar