nedelja, 18. maj 2014

THE ONE - novost iz Oriflame + nagradna igra

V začetku maja je Oriflame predstavil novo linijo ličil THE ONE. Navdih so dobili v vsakdanjih potrebah resničnih žensk in ustvarili nove izdelke, pri tem so upoštevali najnovejše modne trende in lepotne skrivnosti strokovnjakov.

Tako je nastala nova, pestra linija ličil, ki bo zadovoljila lepotne potrebe vseh žensk, ki so rade urejene. Linija vsebuje tri podlinije: za vsakodnevno ličenje (vsakodnevne rešitve, ki ličenje spremenijo iz zapletenega v preprosto), intenzivnejše (inovativni in trendi izdelki, ko želite biti opažene) in dolgo obstojno (učinkoviti izdelki, ki poskrbijo, da ste brezhibno naličene ves dan).
Vse tri podlinije ličil THE ONE bodo vse do konca leta 2014 postopoma dopolnjevali. Več informacij o izdelkih in opise najdete tukaj. To pa še ni vse. V Oriflamu so aprila uradno predstavili novo linijo WTA Strong is Beautiful (Močno je lepo). Gre za sodelovanje s teniškimi igralkami iz svetovne Ženske teniške zveze (WTA - Women's Tennis Association), s katerimi so raziskovali, katere izdelke imajo vedno v svoji športni torbi. V Oriflamu menijo, da se lepota skriva v moči, zato so navdušeni, da lahko sodelujejo z izjemnimi ženskami, s pomočjo katerih so razvili izdelke za vsakdanjo rabo.
Michael Cervell, globalni direktor prodaje pri Oriflamu, Caroline Wozniacki, in Jonas Wramell, vizažist slavnih
“Obožujem WTA 'Strong is Beautiful' linijo,” pravi Caroline Wozniacki, nekdanja WTA prvakinja. “Ko treniraš in veliko potuješ, je pomembno, da uporabljaš izdelke, ki resnično delujejo. Želiš se počutiti samozavestno – in seveda lepo.”
V liniji so naslednji izdelki: WTA kremni gel za prhanje - osvežilni gel za prhanje, ki neguje kožo in jo ovije v nevsiljiv, nežen vonj; WTA krema za telo - za razvajanje s svežim vonjem, ki koži nudi vlažnost; WTA 24-urni deodorant - aromatični deo proti potenju združuje osvežilen občutek s 24-urno zaščito.
V sodelovanju s podjetjem ti podarjam 1 komplet WTA izdelkov, v katerem se nahajajo bogata krema za telo, gel za tuširanje in deodorant. Če ga želiš osvojiti, mi piši na zdaj že znani naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com in odgovori, kakšen je slogan nove linije, razvite v sodelovanju med Oriflame in WTA. Časa imaš do petka, 23. maja!

1 komentar:

  1. Sporočam, da je žreb določil, da nagrado prejme: Jožica Lesnik, Skorno 49A, 3325 Šoštanj

    OdgovoriIzbriši