sobota, 03. maj 2014

Skoči v poletje popolna, preizkusi BODY REVOLUTION sistem!

Vse ženske menda sanjajo o tem, da bi se na plaži ali na razgretih mestnih pločnikih poleti pokazale s popolno postavo. A kaj, ko je večinoma ta samo oddaljen sen! Letos je lahko drugače. Če so odvečni kilogrami tvoja najhujša nočna mora, če te še v spanju preganja tehtnica, ki kaže preveč, kadar si budna, pa razmišljaš samo še o jedilniku in telovadbi, potem je skrajni čas, da se vpišeš v Šolo preobrazbe telesa in pozabiš na vse shujševalne nadloge, kajti obstaja lažja pot do vitke postave.
Če hočeš biti lepa, zdrava in pomladiti svoje telo, se prava preobrazba začne od znotraj navzven! Te zanima, kaj je to? Še več, bi si želela brezplačno preizkusiti šolo preobrazbe telesa in revolucionarni sistem? Na dnevu odprtih vrat Body revolution v Lepotnem in wellness centru Harmonija Mengeš lahko 10. maja med 14. in 17. uro sama preizkusiš, za kaj gre!
Prava revolucija za ženske je slednjič tudi na slovenskem trgu in Šola preobrazbe telesa se pričenja že 15. maja letos. Kot rečeno, da se boš prepričala o metodi še sama, pridi 10. maja v mengeško Harmonijo, za brezplačni preizkus pa se lahko prijaviš tukaj
Če si res pripravljena na spremembo, boš v Harmoniji dosegla zajamčene cilje hitreje, udobno, predvsem pa povsem varno! Zdaj pa še najlepše pri tem: na dnevu odprtih vrat bodo eni obiskovalki podarili brezplačen obisk celotne Šole preobrazbe telesa! To si lahko prav ti, zato ne oklevaj! S seboj prinesi samo športno opremo, blok za zapiske in vzami si tri urice zase.
Odvečni kilogrami, celulit in slab tonus kože bodo letos postali preteklost, ti pa boš odšla na dopust samozavestna, kot že dolgo ne! Spoznaj neverjetno učinkovite kalanetične vaje, Power plate vadbo, ki daje bliskovite in izjemne rezultate, maroški hammam, usmerjeno prehranjevanje, učinke prave ročne limfne drenaže dolgoletnih priznanih terapevtov iz Harmonije in še in še. Na lastni koži se lahko prepričaš, kako se je spremenilo življenje že tisočim ženskam po svetu, ki so preoblikovale svojo postavo in celostno izboljšale kvaliteto svojega življenja s sistemom BODY REVOLUTION.
Šola preobrazbe telesa Body Revolution je sestavljena iz 5 poglavij programa:
- Callanetics metode vadbe za pomladitev in oblikovanje telesa (10 vadb); spoznaj osnove anatomije in kalanetiko z elementi kitajske tradicionalne medicine: raztegni svoj organ, meridian, čustva
- usmerjenega prehranjevanja po metodi dr. Peter D’Adama (vključeno je osebno svetovanje, hitri test krvne skupine, zgodovina prehranjevanja, predlogi in analiza stanja)
- Power plate vodene vadbe (6 vadb)
- ročne limfne drenaže po metodi dr. Vodderja (13 terapij - razstrupljanje telesa, zmanjševanje obsega, odpravljanje celulita, izboljšanje tonusa kože)
- maroški hammam; izvedba rituala čiščenja in nege telesa; 1 terapija (skupinska dinamika, hammam in predavanja s pogovori)
- zraven dobiš še  terapevtsko masažo Jin Jang (60 minut)
V Šoli preobrazbe telesa ti bodo predstavili posledice vsesplošne zmede in napačnih predpostavk o tem, zakaj pride do prekomerne težo in zakaj se pogosto ne počutimo dobro. Predlagali ti bodo, kako se lotiš spremembe načina življenja in prehranskega režima; predstavili ti bodo neverjetne vaje za telo po Callanetics metodi, po katerih bo viden rezultat takoj in očistila boš svoje telo vseh nesnag.
Več informacij dobiš tudi na telefonski številki 041/39 99 49 ali na elektronski pošti trzenje@harmonija.eu.

Ni komentarjev:

Objavite komentar