četrtek, 08. maj 2014

Pričaraj mega volumen z MISS MANGA maskaro!

Odkrij skrivnost velikih in zapeljivih oči v slogu 'Manga': nova maskara Miss Manga Mega Volume iz L'Oreala obljublja, da boš imela mega volumen tako na zgornjih kot spodnjih trepalnicah, saj 360-stopinjska gibljiva krtačka v celoti zajame spodnje in zgornje trepalnice. Barva maskare (vsaj v mojem primeru) je intenzivno črna, pa tudi dolgo obstojna. L’Oréal Paris pravi, da so oči lahko tudi do 15-krat bolj poudarjene, kot kadar ne nosiš maskare.
Skrivnost naj bi se nahajala v krtački stožčaste oblike. Ta omogoča rotacijo v vse smeri, saj je fleksibilna. Nanaša se z lahkoto in precizno. Všeč mi je nekoliko konkretnejše telo krtačke z zožanim vrhom, saj to po mojih izkušnjah daje dobre rezultate. Masakara brez težav zajame tudi tanjše dlačice v kotičkih očesa.
Poseben sistem se skriva v držalu ščetkice (fleksor sistem), ki omogoča popolno rotacijo krtačke v vse smeri, zato se maskara še lažje nanaša. Bogata barva vsebuje tudi polimere in kolagen, zato je njena obstojnost daljša, obenem pa masakara neguje trepalnice. Dva sloja in vsaj v mojem primeru sem dosegla lep volumen in poudarjene trepalnice. Maskaro (ki ni vodoodporna, kar pa se mi zdi še boljše) se po celodnevnem nošenju tudi brez težav odstrani, recimo s pomočjo micelarne vodice.
Ljubiteljice barv boste vesele, da je poleg črne na voljo še indigo modra, pop turkizna in tropsko vijolična barvna maskara Miss Manga. Vse pa smo vesele cene, ki je primerno ukrojena našemu žepu, maskaro lahko trenutno v nekaterih drogerijah dobite po posebni akcijski ceni, skupaj z micelarno vodico iz L'Oreala, ki jo zraven dobite za darilo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar