petek, 30. maj 2014

Pot do mehke in obnovljene kože

Včeraj smo v idiličnem okolju terase butičnega Hotela Vander spoznali nov izdelek znamke BIOEFFECT, ki je v Sloveniji prisotna tri leta. Volcanic Exfoliator je vulkanski piling, ki naj bi dal izjemne rezultate, potrjene tudi s strani klinične raziskave, ki jo je opravila Dr. Martina Kerscher z Univerze v Hamburgu. Novost nam je predstavila Nives Kafol.
Mikrokristali v BIOEFFECT Volcanic Exfoliatorju so vzeti iz islandskih vulkanskih izvorov lave. Piling vsebuje tudi izvlečke koščic breskev in salicilno kislino, ki ustvarjata bolj optimalno delovanje izdelka. Vse te snovi poskrbijo za globoko čiščenje kože in jo hkrati mehčajo in obnavljajo.
Piling - primeren je za vse tipe kože - odstrani odmrle kožne celice, površino naredi bolj gladko na otip, jo zmehča, odpre pore, s tem pa optimalno pripravi kožo na nadaljnjo nego, da lažje absorbira ostale učinkovine, ki jih nato namesemo nanjo. To je recimo lahko tudi EGF celični aktivator iste znamke, s katerim je islandski BIOEFFECT pravzaprav začel svoj prepoznavni pohod na svetovnem kozmetičnem trgu.
Če se spomnimo te zgodbe, BIOEFFECT EGF serum je edini izdelek, ki vsebuje človekovim enake celice, le da so vzgojene v ječmenovih rastlinah in pospešujejo obnavljanje kože ter s tem zavirajo znake staranja. Za odkritje tako imenovanih EGF celičnih aktivatorjev je bila leta 1984 znanstvenikom podeljena tudi Nobelova nagrada za medicino.
BIOEFFECT je serumu kasneje dodal še BIOEFFECT 30 Days Treatment, BIOEFFECT EGF Eye Serum, BIOEFFECT Daytime kremo za normalno in suho kožo ter BIOEFFECT Body Intensive za nego kože telesa in se tako dokončno razširil na svetovni trg. Pri nas na to znamko prisega znana igralka Tanja Ribič, ki seveda tudi na predstavitvi novega pilinga ni manjkala.
Foto: Mediaspeed

Ni komentarjev:

Objavite komentar