sreda, 28. maj 2014

Nagradna igra: 2x maskara + kajal svinčnik Deborah Milano!

Maskara je najbrž še vedno najbolj priljubljen kos ličila vsake ženske. Samo en nanos maskare nam omogoči, da so oči videti zapeljive, poudarjene in pogled čarobno zapeljiv. Pri Deborah Milano so na prvem mestu želje žensk, zato so se odločili, da raziščejo najnovejše trende na področju ličil in tako so ustvarili izjemno maskaro, ki je primerna tudi za profesionalni make-up na modnih stezah. To je 24Ore Absolute Volume Mascara.
Krasita jo dolga obstojnost in ultra volumen za učinek umetnih trepalnic. Formula ustvari dramatičen učinek, pogled je videti svež in neverjetno zapeljiv, ter traja vse od nanosa in preko vsega dne. Nova Deborah 24Ore Absolute Volume maskara ima formulo z Maxi Volume DH Complexom. Silikonske mikro sfere omogočajo nanos maskare na vsako trepalnico po celotni dolžini, enakomerno, a istočasno razčešejo in ločijo trepalnice. Posebna mešanica polimerov na trepalnicah ustvari film, zaradi katerega je maskara ves dan na svojem mestu. Lahko se nanaša v več slojih, na trepalnicah pa ne pušča nobenih grudic.
Obogatena je s trojnim karbonsko črnim kompleksom, ki ustvari čisto, globoko in izjemno črno bravo, medtem ko arabska smola na trepalnicah ustvari zaščito pred zunanjimi vplivi in neguje trepalnice. Maskara je tudi oftamatološko testirana in brez vonja. Ščetka je oblikovana tako, da se nanese idealna količina maskare na vsako trepalnico. To je pri Deborah Milano tudi največja ščetka v maskari do sedaj. Oblikovana je tako, da doseže tudi najmanjše trepalnice in oddaljen kotiček očesa.
Videz zapeljivih oči lahko potem dopolniš z zelo mehkim svinčnikom za veke oziroma kajalom; uporabi ga za poudarjanje posebnih učinkov, nanašaš ga lahko tudi na veko z notranje strani za še bolj dramatičen videz.

Blagovna znamka Deborah je sicer na trgu vse od leta1960, od samega začetka prisegajo na demokracijo ličenja, kar pomeni, da ponujajo inovativne izdelke z naprednimi formulami vsem ženskam po dostopni ceni. Pri Deborah so zgodaj pokazali, da imajo občutek za modo, trende in način življenja, predvsem mlajših, sodobnih žensk. Tako je Deborah postala prava ikona mladih v Italiji in drugod. Ne preseneča, da so z znamko zato rade sodelovale tudi znane italijanske modne hiše, kot so Krizia, Versace in Fiorucci. Deborah ima tudi pogodbo s svetovno znanima oblikovalcema Stefanom Giovannonijem in Mariom Trimarchijem, ki oblikujeta privlačno embalažo. Poslanstvo in načelo blagovne znamke se glasi: Barve so zato... da jih nosimo. Zaradi sodelovanj z znanimi oblikovalci, ki so to blagovno znamko pripeljala na sam vrh, je znamka Deborah pred časom ime spremenila v Deborah Milano.
V sodelovanju s podjetjem Everet tokrat podarjam dve Deborah Milano maskari 24 ORE ABSOLUTE VOLUME in še 2x črni kajal znamke Deborah Milano. Obdarila bom dve srečnici (ali srečneža, ki morata obljubiti, da bosta presenetila svojo srčno damo), ki bo do ponedeljka, 2. junija 2014, pravilno odgovoril/a na vprašanje: Kje je doma Deborah in s katerimi oblikovalci je že sodelovala? Odgovor pošlji na elektronski naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com. Želim ti le še srečo pri žrebu!

4 komentarji:

  1. Avtor je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz, sicer, ne dajam toliko maskare, samo ob posebni priliki, bi vseeno rada to probala.

    OdgovoriIzbriši
  3. Obveščam, da sta nagrado tokrat prejeli: Zvonka Lokar, Radovljica in Katarina Terner, Ljubljana. Čestitke!

    OdgovoriIzbriši