sobota, 17. maj 2014

Lepe igralke so za Cannes izbrale Dior

Na francoski rivieri se je 14. maja začel najbrž najpomembnejši filmski festival v Evropi - v znameniti in mondeni Cannes so pridrle množice znanih obrazov, lepotic, mogotcev, nosilcev in nosilk pomembnih filmskih nagrad in vseh, ki upajo, da se v prihodnje njihove vloge ali filmi še ovenčajo s kakšnim imenitnim kipcem. Ta karavana lepih in znanih ter premožnih se nam bo na stari celini prikazovala vse do 25. maja, ko bo 67. filmski festival v Cannesu zaprl vrata in se bodo eksotične filmske ptice spet diskretno umaknile na svoja zasebna letala in jahte ali se zaprle v snemalne studie.
Laetitia Casta v prelepi obleki Dior iz kolekcije Haute Couture za pomlad/poletje 2014
Običajni smrtniki lahko le vzdihujemo ob pogledu na vse to razkošje in blišč, ki spadata k tovrstnim prireditvam in si želimo, da bi bili nekoč tudi sami del takega dogajanja. Pogled so nam tokrat pritegnile štiri izbrane lepotice na otvoritvi filmskega festivala, ki so vse izbrale znamko Dior, od oblačil, do ličil.
Paz Vega
Igralka Paz Vega se je na premieri filma Grace of Monaco (režija Olivier Dahan) pokazala oblečena v Dior. Njen make-up lahko poustvarite z naslednjimi izdelki: Diorskin Nude Foundation Nude Skin Glowing Makeup - Light Beige N°020 (obraz), crayon Khôl - Black N°099 Diorshow Black Out - 099 Khol Black (oči), Dior Addict Fluid Stick - Whisper Beige N°219 (ustnice) in Diorskin Nude Tan Matte - N°002 (rdečilo za lica).
Olga Kurylenko
Tudi prelepa Olga Kurylenko (vloga v filmu The Water Diviner, režija Russel Crowe) je izbrala popolno Diorjevo obleko, asimetričnega kroja, v črni barvi in iz svilenega krepa. Naličili so jo z make-upom znamke Dior.
Chiara Mastroianni (zgoraj), ki bo slavila 42. rojstni dan le nekaj dni po koncu filmskega festivala, pa je izbrala zanimivo Dior obleko z leopardjim potiskom, clutch torbico in salonarje, seveda je tudi njen videz nezgrešljivo - Diorjev.

Ni komentarjev:

Objavite komentar