torek, 27. maj 2014

Frizure: Smart streetstyle trendi za poletje

Profesionalna lasna kozmetika INDOLA je predstavila nove modne trende v Smart Streetstyle kolekciji za leto 2014, v kateri boš lahko izbirala med 5 novimi, modnimi izgledi ter se v frizerskih salonih prepustila Indola lasnim strokovnjakom za nov videz na glavi.
Indolin globalni ambasador Leonardo Rizzo je v te trende prelil barve in navdihe, ki jih je našel pri svojem dolgoletnem delu in potovanjih v različne države. Rezultat je izjemno svetovljanska kolekcija trendov, za frizuro, ki je zabavna, ki jo boš z lahkoto nosila, oblikovala in po želji tudi preoblikovala!
Trendi so: MONO MANIA, ki se navdihuje v črno-beli grafični drami; CANDY GANGSTAR, s sedaj tako priljubljeno pixie frizuro za 'ladylike' videz; UPTOWN GIRL za sofisticirano žensko, ki želi močno izrazitost ter naravno gibanje las; BEYOND RETRO videz ti podari ženstveno eleganco; z videzom CUT OUT pa boš dosegla subtilno drznost.
Ne dvomim, da boš navdih med priloženimi trendi našla tudi sama in ga z veseljem posnemala v prihajajočih poletnih dneh, najsi imaš dolge ali kratke lase, vsaka oblika je po svoje privlačna in enako velja tudi za inovativne barve. Za še boljši vtis pa prilagam link z youtubea, saj video pove več kot slika ;)

Ni komentarjev:

Objavite komentar