petek, 16. maj 2014

Art Couture - visoka moda na nohtih

ARTDECO je predstavil popolno novost - Art Couture lak za nohte. Visoko kakovosten lak za nohte je spravljen v modni privlačni steklenički, ki so jo oblikovali ekskluzivno za to znamko. Posebej razvit čopič za nanos laka zagotavlja odličen nanos in prekrivnost. Poznaš občutek, ko se v življenju vse lepo sestavi in postavi na svoje mesto?
Tako se tudi vse sestavine v laku popolnoma ujemajo in skupaj tvorijo celoto. Art Couture lak za nohte združuje brezčasno eleganco v dizajnu, sanjske barvne odtenke, obenem pa še znanstveno preizkušene teksture. Novost je tudi ergonomsko oblikovan tesnilni pokrovček. Ta je varen in v roki ne drsi, kar ti omogoča lažje nanašanje laka na nohte.


Edinstven patentiran sistem zapiranja ščiti lak pred izsušitvijo in zagotavlja dolgotrajno gladko teksturo. Posebej oblikovan čopič pa nudi hiter in izredno natančen nanos. Uravnotežena struktura laka dovoljuje odlične različice barv in glamurozen učinek, s kombinacijo treh različnih smol. Za dotik visoke mode do konic nohtov poskrbi sijoča dolgoobstojna tekstura, ki daje bleščeč sijaj z visoko vsebnostjo barvnih pigmentov za popolno prekrivnost.

Patentiran in povsem rastlinski BIO plastifikator ohranja elastničnost teksture tudi po sušenju, obenem pa bistveno podaljša trajnost premaza. Art Couture lak nohte neguje z negovalnimi sestavinami, kot so vitamini A, C in E, pantenol in izvleček morskih alg. Razveselilo te bo, da je Art Couture lak za nohte brez toluena, formaldehida, DPB-ja ali kafre, skratka, brez škodljivih snovi. Celotno paleto barv pa boš našla na spletni strani Mojakozmetika.

Ni komentarjev:

Objavite komentar