ponedeljek, 12. maj 2014

Alicia Keys bo novi obraz parfumov Givenchy

Alicia Keys, svetovna glasbena ikona in dobitnica 15 nagrad grammy, pevka, producentka in igralka, bo postala novi obraz dišav Givenchy. Thierry Maman, predsednik oddelka Parfums Givenchy, je povedal: “Alicia je neverjetna ženska, njena karizmatična osebnost in privlačna lepota sta vedno bili v popolnem sožitju z znamko Givenchy: je plemenita, izstopajoča in nepričakovana. Nadvse se veselimo sodelovanja z njo pri naslednjem dišavnem projektu.”
Alicia Keys
Novo kampanjo z Alicio Keys bo znamka Givenchy razkrila septembra letos. Pevka je tudi podjetnica in pisateljica, vplivna je tudi na področju človekoljubja in globalnega boja proti HIV-u in AIDS-u. Do sedaj je prodala že več kot 30 milijonov plošč po vsem svetu, trenutno pa snema nadaljevanje uspešnega zadnjega albuma Girl on Fire.“ Givenchy je že vrsto let med najbolj prepoznavnimi luksuznimi modnimi hišami na svetu in obenem ena mojih najljubših znamk,” je povedala Alicia Keys. “Biti del tega prestiža in elegance je zame vznemirljiv trenutek. Ponosna sem, da bom lahko svetu predstavila najnovejši vonj znamke Givenchy.”
Ob tem pa še ena dobra novica iz Givenchyja za vse ljubiteljice teh elegantnih vonjav: po desetletju uspeha je Very Irresistible med vodilnimi dišavami Givenchy. Presenečenje za vse čute je tudi nova dišava L'Eau en rose, ki je primerna za vse ženske in vse letne čase. Vrtnica je predstavljena na unikaten in slasten način, cveti v eksploziji sočne robidnice. Dišava se poigrava s kontrasti živahnosti in mehkobo mošusa. V izbranih parfumerijah je že v prodaji. Na dišavo, pri kateri sodeluje tudi Alicia, pa bomo še malo počakali.

Foto: Nino Munoz (portret Alicie Keys)

Ni komentarjev:

Objavite komentar