četrtek, 03. april 2014

Zbudi se s čistejšo kožo

Normaderm Night Detox je povsem nov izdelek iz Vichyja, ki ponoči uravnava izločanje sebuma, naredi nepravilnosti in pore manj opazne ter poskrbi za svežo in čisto polt. Izdelek čez noč aktivira detoksikacijo in globinsko čiščenje kože, ki je zjutraj preoblikovana.
Skupaj z Normaderm vlažilno nego za čez dan Normaderm Night Detox predstavlja idealno nego za mastno kožo, nagnjeno k nepravilnostim, podnevi in ponoči. Da bo koža po zbujanju manj mastna, bolj gladka, pore pa manj vidne in polt videti čista in sijoča, skrbi formula, ki vsebuje perlite in delce, ki ponoči vpijajo odvečni sebum, ter kombinacija sestavin Eperuline, LHA in salicilne kisline. Vse to zmanjša nečistoče in odpravi nepravilnosti.
Eperuline je izvleček vejevja amazonskih dreves in antioksidant s protivnetnimi lastnostmi. LHA je keratolitična aktivna sestavina, ki s kože odstrani strupe, nastale zaradi kopičenja odmrlih celic. Salicilna kislina je znana po keratolitičnem delovanju in odstranjuje odmrle celice s površine kože, čisti pore brez draženja in uravnava tvorbo sebuma.
Nemastna tekstura se hitro vpije, nanesti jo je treba zvečer na čisto in suho kožo. Izdelek je dermatološko preizkušen in je primeren za občutljivo kožo. Normaderm Night Detox uporabljam že nekaj tednov, saj sem ga prejela na predpremierno testiranje. Dovolj je zapisati, da so že drugi pohvalili mojo sedaj čistejšo polt - menim, da ta podatek pove veliko in kremo bom še naprej z veseljem uporabljala.

Ni komentarjev:

Objavite komentar