sobota, 19. april 2014

Trendi styling: nosi se bela

Oblecite se v belo od nog do glave in bodite šik v najbolj vroči ‘barvi’ pomladi. Da poudarite svežino bele barve, izberite minimalistične kroje in premeteno kombinirajte materiale z različnimi teksturami. Učinek bo nepričakovan! Totalni ‘look’ v belem so že osvojile številne znane osebnosti in fashioniste, jim boste pogumno sledili?
Mislim, da so pri kar precej oblikovalcih ta vroči trend zelo dobro predstavili. Zgornja slika pa je dokaz, da na belo od peta do glave tudi modni moški niso imuni. Le zakaj bi ta trend nosile samo ženske, ko se tudi moškim zelo dobro poda?
Moje favorite tokrat sestavljajo obleka Stella McCartney s kačjim vzorcem, lakirani usnjeni natikači Alexander Wang, pravokotna ‘clutch’ torbica Victoria Beckham, ura iz jekla in silikona Karl Lagerfeld, jakna s 3/4 rokavčki Helmut Lang in ogrlica iz umetnih biserov Kenneth Jay Lane.
Omenjeni, vključno s Simone Rocha, Chloe in Rolandom Mouretom ter Calvinom Kleinom so pravi mojstri beline, kombinirane z minimalističnim ter geometričnim oblikovanjem, ki pravzaprav nikoli ne gre iz mode. V belini se lahko navdihujemo ne glede na vreme in ostale razmere.
levo Marni, desno J Mendel
Tokrat pustite pri miru ‘varne’ grafične kombinacije s črno, raje preizkusite, kako se boste počutili v totalnem belem videzu. Pravijo, da belo izbirajo ljudje, ki želijo poudariti moč svoje osebnosti, se ne bojijo izstopati in obenem velja tudi za simbolno barvo višjega (premožnejšega) sloja. Velja preizkusiti, kako bo popolna belina delovala na vas in na druge!
Svežino bele barve v stylingu lahko še poudarite z novim must-have izdelkom iz hiše Guerlain: ustvarite sijočo polt in popoln zaključek mejkapa s kroglicami Météorites Perles v odtenku 01 Teint Rosé, ki se nahajajo v prekrasni srebrni šatulji. Alkimija teh biserov ustvari prosojen, čist videz. Za vonj si izberite novo dišavo Cologne Noire s prestižnim podpisom Van Cleef And Arpels. Imenitna draguljarska hiša je po dolgem času presenetila s kolekcijo šestih novih dišav, zbranih v zbirateljski Collection Extraordinaire. Dragocena in originalna 'chiaroscuro' kolonjska, ki vam jo predlagam, je čudovit orkester začimb, s središčem v črnem popru, okoli katerega se družijo bergamotka, neroli in mandarina. Eau de cologne za tiste z izrazitim značajem.

Ni komentarjev:

Objavite komentar