sobota, 12. april 2014

Sobotni styling: sveže in lahkotno

Danes sem si zaželela nekaj lahkotnega, svežega, neobremenjujočega. Zato sem posegla po pastelih in jih dopolnila z nekaj privlačnimi novostmi iz sveta modnih dodatkov in kozmetike. Tudi tako na svoj način slavim prihod cvetoče pomladi v deželo.
Ker so na Asosu trenutno razprodaje, sem kupila njihov pastelni top s športno navdahnjeno mrežico, ki se v različnih stilskih kombinacijah poda tako na krilo 'pencil' kroja, kot na 'boyfriend' džinske in še kam. Seveda se bom ogrnila z jakno ob mrzlih jutrih, dodala bom še nepogrešljivi zadevi: prva je privlačna torba Diesel iz nove kolekcije za pomlad, ki je preproste, a zelo intrigantne geometrične oblike s kovinskimi dodatki. Zraven se podajo sicer cenejši, a prav nič manj slogovno učinkoviti črno-beli salonarji iz Deichmanna.
Ker danes stremim k svežini, bom na nohte nanesla novost iz OPI-ja, to je lak v limetasto zeleni barvi z imenom You Are So Outta Lime. Da bo svež tudi obraz, bom ustnice obarvala v popolno novost s podpisom Dior, gre za hibrid med šminko in lipglosom, ki ima fantastično teksturo, je nelepljiv, obenem pa je dolgo obstojen in za intenzivno barvo poskrbi z zgolj enim nanosom. Dior Addict fluid stick je moj in tvoj 'must-have' izdelek za pomlad in poletje, na sliki je odtenek Magique. Čista magija! Ker je dišava pečat vsake oprave, bom za konec nanesla novo Fendijevo dišavo Fan di Fendi Eau Fraiche, svetlo, cvetno dišavo, bogato prepleteno z noto japonskega zelenega čaja.

Ni komentarjev:

Objavite komentar