torek, 08. april 2014

Nagradna igra z laki za nohte JESSICA

Se strinjaš, da je danes res prečudovit in topel sončen dan? Na našem vrtu že cveti in diši španski bezeg, marjetice so naselile vsak centimeter travnika, kimajo jim bele narcise... Res, prelepo je, barvito, in upam, da se tako počutiš tudi ti. Srečo je treba deliti, zato sem se odločila dan še polepšati dvema bralkama!
Na naš trg je namreč prišla Barvna simfonija - CORAL SYMPHONY je kolekcija šestih novih pomladnih Jessica lakov za nohte. Jessica, specialistka za naravno nego nohtov, je našla izziv tokrat v poletju in pri morskih konjičkih. Koralna simfonija tako napoveduje prihod pomladi in vonj po poletju. Potrebno je samo malo sanjati, edini limit pa naj bo tvoja domišljija.
Kolekcija novih šestih lakov za nohte je dobila imena po šestih elementih, povezanih z morjem. Conch Shell, Ocean Bloom, Tropical Sunset, Monsoon Melon, Sharktooth in Starfish Glow zaobjemajo lila, oranžne, rdeče in bel modni odtenek.
Tudi z najnovejšo kolekcijo Coral Symphony bodo ženske strastne, elegantne in seksi, tako kot si jih vedno predstavlja Jessica. Ti laki so ekskluzivno narejeni za naravne nohte, tako da lak za nohte ostane trajen/dolgotrajen. Vsi odtenki lakov so brez toluena, formaldehida in DBP ter so narejeni po eco prijazni formuli, ki je prijazna do ljudi in okolja. Seveda izdelki niso testirani na živalih.
Raznolikost ponudbe je blesteča, z dvestotimi barvami, ki imajo razpon od naravnih do vpadljivih, od kremastih, bisernih, metaličnih do toniranih. Paleta Jessica Custom Colours je danes prisotna v 35 državah sveta. Pri nas jo zastopa podjetje Bizjan&Co, ki je ekskluzivni zastopnik za blagovno znamko naravne nege nohtov Jessica.

Cena posameznega laka je 11,66 evra, lake Jessica pa dobiš v Mercator Beautique centrih in vseh bolje založenih kozmetičnih salonih ter v najnovejšem Anabella beauty spot v mariborskem Europarku.
Zdaj pa k nagradni igri: poteguj se za odtenek Tropical Sunset (875) ali Monsoon Melon (876) - za lažjo orientacijo: to sta drugi in tretji z leve strani na sliki zgoraj. Na zdaj že znani mejl nagradna.lepotainmoda@gmail.com mi pošlji odgovor, zakaj je Jessica pravi izbor, kadar iščeš najbolj naravno nego nohtov. Pripiši svoje podatke, kamor ti bom poslala lak, v primeru, da boš imel/a srečo pri žrebu. Časa imaš do 14. aprila 2014.

1 komentar:

  1. Hvala vsem za poslane odgovore. Odtenek Monsoon Melon je prejela Tanja Stankovič, medtem ko lak v barvi Tropical Sunset prejme Dejan Kremžar, ki je zelo simpatično zapisal, da bi rad bi presenetil svojo 'lubco', ki ga že 16 let 'prenaša' :) Lak ta teden potuje k vam po pošti!

    OdgovoriIzbriši