ponedeljek, 21. april 2014

Nagradna igra: 3x komplet Pure Lacquer Nail Apps by OPI

Želiš unikatno manikuro z opaznimi vzorci? Pure Lacquer Nail Apps so nalepke za nohte znamke OPI, ki predstavljajo revolucionaren sistem, a so obenem zelo enostavne za uporabo. Z njimi lahko dosežeš izjemne kreacije na nohtih v eni minuti!
Gre za vnaprej narezane aplikacije za nohte, ki zagotovijo imenitno manikuro s čudovitimi vzorci v najkrajšem možnem času. So prožne in se raztegnejo tako, da se odlično prilegajo nohtu. Zanimive in lepe kreacije različnih barv in vzorcev z visokim sijajem lahko imenitno nadomestijo tvoj običajen lak.
Kaj jih še odlikuje? To so: dolga obstojnost; čas, ki ga prihraniš, ko bi morala sicer sušiti lak za nohte; nalepke so narejene iz 100-odstotnega laka za nohte; v eni nalepki dobiš hkrati podlak, lak in nadlak; v le nekaj sekundah se oprimejo nohta; vzorci so posebni, takih ne more naslikati niti maniker; uporabljajo se lahko tudi na nogah; odstraniš jih z OPI Expert Touch Laquer odstranjevalcem.
En paket vsebuje 16 nalepk ali dva trakova z osmimi velikostmi. Trakovi z nalepkami imajo papirnato podlago na spodnji strani in na vrhu prozorno zaščitno folijo. En konec traku je pritjren na srebrn trak za lažji nanos na noht.
Kako nalepke uporabljaš?

1. začni z očiščenimi in suhimi nohti, obnohtno kožico potisni navzdol in oblikuj noht
2. z nohtov odstrani olja in maščobe
3. izberi primerno velikost nalepke za posamezen noht; če je prevelika, jo obreži s škarjicami
4. odstrani prozorno zaščitno folijo in odlepi nalepko s podlage
5. nalepi nalepko na nohtno ploščo in zagladi, da odstraniš zračne mehurčke, ki se lahko pri tem pojavijo
6. pritisni nalepko čez rob nohta
7. ob robu popili nalepko navzdol s pomočjo pile za nohte

Nalepke lahko izbiraš v kremni ali sijoči teksturi, v vsaki od teh skupin imaš na voljo sedem vzorcev, skupno lahko torej izbiraš med kar 14 motivi! Nagrade so tokrat res privlačne, kajti v sodelovanju s podjetjem Bomerx, ki uvaža OPI kozmetiko, podarjam svojim bralkam 3 komplete: vsaka nagrajenka dobi 3 komplete nalepk + 1 kozmetično torbico po naključnem izboru.
Da se lahko poteguješ za eno od nagrad, mi pošlji mail na naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com do petka, 25. aprila. V odgovoru poleg svojih podatkov navedi še naslednje: Kako se imenuje odtenek OPI laka, ki nastopa v stylingu na tej povezavi? Zdaj ti lahko zaželim samo še srečo pri žrebu in čim prej pošlji svoj odgovor.

1 komentar:

  1. Nagrajenci tokratne nagradne igre so: Tjaša Ferenčak, Špela Hostinger in Aleksandra Boštjančič. Čestitke :)

    OdgovoriIzbriši