petek, 04. april 2014

Lupita Nyong’o, nov obraz Lancôme

Z oskarjem nagrajena Lupita Nyong’o je nova ambasadorka blagovne znamke hiše Lancôme. Nadarjena 31-letna igralka posebne lepote, ki je nežna, a hkrati izžareva moč, je zaslovela skoraj čez noč. Za svojo ganljivo upodobitev Patsey v filmu Steva McQueena 12 let suženj (12 Years a Slave) je osvojila oskarja v kategoriji najboljše ženske stranske vloge, postala pa je tudi četrta oskarjevka med Lancômovimi ambasadorkami.
Dobila je še veliko drugih prestižnih nagrad, vključno z nagrado televizijskih igralcev, nagrado neodvisnega duha, nagrado NAACP, kot tudi nagrado hollywoodskega filmskega festivala 2013 (New Hollywood Award). Lupita Nyong’o, ki je pred kratkim diplomirala na akademiji za dramsko umetnost Yale, ima raznolik umetniški repertoar, med drugim je igrala na odrih in prav tako režirala nagrajeni dokumentarec In My Genes, ki govori o populaciji albinov v Keniji. Pred kratkim smo jo lahko videli v akcijskem trilerju Non-Stop z Liamom Neesonom in Julianne Moore.
V Mehiki rojena kenijska igralka je primer naravne lepotice, samozavestne in zveste sami sebi, ki navaja srečo kot najprivlačnejšo obliko tistega, kar izžareva človek. "Resnično sem počaščena, da sem se pridružila Maison Lancôme, blagovni znamki s tako ugledno zgodovino, ki mi je bila vedno zelo všeč. Še posebej sem ponosna na to, da predstavljam njegovo edinstveno vizijo za ženske in idejo, da lepote ni moč narekovati, ampak da mora biti ta izraz svobodne volje ženske, da je to, kar je,” je ob imenovanju povedala Lupita Nyong’o, ki se je pridružila Juliji Roberts, Kate Winslet, Penélope Cruz in pred kratkim imenovani mladi igralki Lily Collins, ki so že ambasadorke Lancôme. Od poletja naprej bomo Lupito tako videvali v oglasnih kampanjah, ki jih bosta posnela znana fotografa Mert Alas in Marcus Piggott.

Ni komentarjev:

Objavite komentar