sreda, 16. april 2014

Little Mistress, nova znamka za fashioniste

V Nakupovalni hiši Ikona na Mestnem trgu v Ljubljani so v četrtek predstavili novo blagovno znamko oblačil Little Mistress. Ta znamka iz Londona je bila že dve leti zapored razglašena za najbolj perspektivno mlado britansko blagovno znamko. 
Nina Štajner in Goga Sredojević
Little Mistress se da dobiti že na več kot 1000 prodajnih mestih po vsem svetu in tudi na spletu (recimo na Asosu). Prepoznavna je predvsem po značilnih večernih oblekah in oblekah, ki vas popeljejo iz dneva v noč. Za obleke (in tudi glamurozne kombinezone) Little Mistress so značilne razkošne teksture, bogati detajli in kroji, ki ustvarijo lepo postavo; vse to po še vedno konkurenčnih cenah.
Zlata Okugić in jaz
V Nakupovalni hiši Ikona se je predstavila tudi linija Paper Dolls, namenjena mlajšim poslovnim ženskam, ki želijo lepo oblikovano postavo in funkcionalna oblačila, primerna za delo in zabavo.
Otvoritev so popestrile slastne čokoladice Lucifer in ličenje s kozmetiko Kardashian Beauty ter  poslikavo nohtov The New Black. V dogodku so uživali tudi znani obrazi, med drugim slovenska manekenka Zlata Okugić, ki je za to priložnost skočila v kombinezon Little Mistress.

Ni komentarjev:

Objavite komentar