ponedeljek, 28. april 2014

Karolina Kurkova prisega na BMW 2 Active Tourer

Supermodel Karolína Kurková in BMW Group sta oznanila svoje medsebojno sodelovanje. Karolína Kurková je postala ambasadorka blagovne znamke BMW in hkrati predstavnica za novi BMW serije 2 Active Tourer, ki prihaja na trg v zadnjem četrtletju 2014.
V okviru prvega uradnega dejanja je Kurková v BMW Welt pozdravila 15-milijontega obiskovalca in njegovo družino, ta bo jeseni za darilo za štiri tedne dobila v uporabo BMW serije 2 Active Tourer.
Nova ambasadorka blagovne znamke je povedala: "BMW serije 2 Active Tourer je zame osebno popoln spremljevalec – ker združuje moja dva svetova: na eni strani slog, ki mi je kot fotomodelu zelo pomemben in na drugi strani potrebno fleksibilnost ter varnost, ki ju v svojem družinskem vsakdanu kot mati pričakujem od svojega avta. Poleg tega je biti v njegovi družbi preprosto užitek."
BMW serije 2 Active Tourer je optimalno vozilo za aktivne in športne posameznike: novi model združuje prostornost, spremenljivost in kompaktne mere zunanjosti z značilno učinkovitostjo in vozno dinamiko BMW ter moderno obliko. Tako lahko svoje različne interese in doživetja vsak deli s svojimi prijatelji in družinskimi člani.
Karolína Kurková je idealna ambasadorka BMW serije 2 Active Tourer, ker je aktivna in svetovljanska, slog in estetiko ima v krvi. Kot zaposlena mati z modernim življenjskim slogom pa odlično pooseblja ciljno skupino tega vozila, so povedali pri skupini BMW.

Ni komentarjev:

Objavite komentar