četrtek, 17. april 2014

Kanadski dizajn za žensko, ki je rada urejena

V Emporiumu so včeraj predstavili novo blagovno znamko Frank Lyman Design, to so ženska oblačila iz podjetja, ki obstaja od leta 2001, in katerih glavno sporočilo je 100% kanadski design ter 98% kolekcije sešite v Kanadi.
V Sloveniji je obraz te znamke znana pevska diva Helena Blagne, ki je tudi sama pojem za urejenost od glave do peta in seveda na včerajšnji otvoritvi novega 'cornerja' v Emporiumu ni manjkala; za to priložnost si je nadela tudi Frank Lyman Design obleko. Za znamko so sicer značilne obleke za svečane priložnosti in koktajl obleke, tako da ne dvomim - tukaj bo lahko rešila zadrego z oblačenjem marsikatera gospodična in gospa, ki jo vabijo na lepše in v izbrano družbo.
Helena Blagne, zaščitni obraz znamke pri nas
Vodilni barvi sezone sta pri tej znamki mornarsko modra in rubinasto rdeča ter brezčasni črna in bela. Motivi vključujejo mešanice vzorcev, ki krasijo izbrane kose kolekcije, kot so dolge obleke in elegantne bluze. Pri kolekciji jesen/zima 2014 pa bo poudarek na teksturah, toplih pleteninah in umetnem usnju. Vodilne barve jeseni bodo še vedno črna, bela, modra in rdeča, pridružuje se jim barva robidnic. V kolekciji je, skratka, velika izbira elegantnih oblek za poslovne priložnosti in tudi bolj zapeljivih oblek, ko želite biti seksi. Jesenska kolekcija je obogatena tudi s krili asimetričnih oblik in dolžin. Med osrednje kose spadajo še puloverji iz finih tekstur in bluze različnih barv ter potiskov.
Kolekcija Frank Lyman je namenjena samozavestni, sodobni ženski, ki je rada urejena ob vsaki priložnosti, v to so se lahko prepričali tudi številni simpatični znani obrazi, ki so včeraj prišli pogledat na modno revijo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar