nedelja, 06. april 2014

Frizure: Trend report s festivala Hairstyle News na Reki

Na Reki je konec marca potekal frizerski festival Hairstyle News, kamor so prispeli številni frizerski strokovnjaki in predstavniki vodilnih svetovnih frizerskih podjetij, med njimi tudi Hair beauty ekipa s svojimi strankami in frizerskimi strokovnjaki iz Schwarzkopf Professional.
Generalni pokrovitelj Hairstyle Newsa je bil že drugo leto zapored Schwarzkopf Professional (SKP), ki je prikazal najbolj modne trende in produktne inovacije, na velikem odru so se predstavili v vlogi glavnih akterjev tudi slovenski frizerji.

Streetstyle kolekcija & Indola team

Gašper Karničar (Slovenija) in Mario Cerovec (Hrvaška) sta za to sezono predstavila kombinacijo dolgih in kratkih pričesk ter mehkih prehodov v striženju. Osredotočenost nove Indoline kolekcije so romantični kodri, čudovite izpeljanke dolgih, valovitih las in gladke ali razmršene kratke frizure. Celotna kolekcija omogoča velik razpon striženja, nosljive stylinge in več variacij iste frizure.
Glamurozen show program Schwarzkopf Professional teama z razigranimi modeli pa je prikazal najnovejšo Essential Looks (ESL) 1-14 Style - Tec kolekcijo za aktualno sezono pomlad/poletje 2014, ki kombinira moderno s sproščenim in poudarja formo ter strukturo las.
Kristijan Petek v akciji
Matej Bogataj (desno), slovenski ambasador SKP
Veliki oder so zavzeli vodilni SKP eksperti oziroma izobraževalna ekipa v sestavi Matej Bogataj (Slovenija), Kristijan Petek (Slovenija), Ivica Putar (Hrvaška), Marko Zirdum (Hrvaška) in Ivana Oletić (Hrvaška), ki so skupno pripravili več kot 30 modelov za prikaz najnovejših ESL trendov in navdušili publiko v dvorani s tehnično dovršenim, plesno podprtim in atraktivnim show nastopom.

Navdušujoče novosti

Novi ESL modni trendi so: Candy Dandy, White hot in Metalxx, ki so vsak na svoj način edinstveni, skupna jim je prvinska kreativnost, ki je lahko ustvarjena s pomočjo tehnične odličnosti s podpisom Schwarzkopf Professional.
Ivana Oletić iz SKP izobraževalnega teama Hrvaške je predstavila tudi novo BC Bonacure linijo, ki bo v Sloveniji lansirana še pred letošnjim poletjem in je prikazala pot do popolno negovanih las. Nova Cell Perfector tehnologija je patentirana inovacija, uporabljena v vsakem proizvodu iz linije BC Bonacure.
Novost iz kozmetične hiše Schwarzkopf Professional, ki je požela val navdušenja med frizerji, je zanesljivo tudi Igora Royal Metallics koloracija; to so frizerjem prvič predstavili prav na tem festivalu in navdušuje v 8 trendnih odtenkih s kovinsko metalnim sijajem v visoki definiciji, na voljo je tudi že na specializiranih prodajnih mestih.

Zaščita za poletne mesece

In ko smo že pri predstavitvi trendov za toplejšo sezono, ne morem mimo novega izdelka, ki ga Indola ponuja popolno čiščenje, zaščito, osvežitev in nego las v poletnem času, ko je treba lase tudi najbolj zaščititi, ker so takrat izpostavljeni soncu in drugim poletnim škodljivim vplivom (sol, klor).
O tej temi bom še pisala, priporočam pa, da si že zdaj omislite poletne izdelke iz Indola SUN Active kolekcije, v kateri so šampon za lase in telo, ki vsebuje hranljivo palmovo mleko in vitamin E; sprej za UV zaščito skozi ves dan (ta prepreči cepljenje konic, poškodbe las tudi do 80 odstotkov); za večerno uporabo nanesite negovalno masko, ki lasem vrne sijaj in mehkobo; za še večji sijaj las in finiš pričeske pa uporabite zaščitno olje. Te izdelke dobite v frizerskih salonih z Indola lasno kozmetiko ali v Hair Beauty spletni trgovini.

Ni komentarjev:

Objavite komentar